Se prefigurează un consiliu local la Criciova

Se prefigurează un consiliu local la Criciova
Criciova se pregăteşte să aibă în sfârşit consiliu local. Prefectul Ovidiu Drăgănescu a semnat Ordniul în baza căruia Consiliul Local al comunei Criciova se va întruni în şedinţă de constituire, ca urmare a alegerilor locale parţiale care au avut loc în data de 7 decembrie.

Şedinţa de constituire este programată pentru data de 18 decembrie. Din partea Instituţiei Prefectului va participa la şedinţă subprefectul Laviniu Bedrosian. Importanţa reprezentantului Prefecturii care va fi prezent la întrunire este dată de problemele mari care au fost întâmpinate la constituirea consiliului local al comunei timişene. Discuţiile au apărut în urma demisiei a şase dintre consilierii locali de aici. Mult timp, a existat un proces între Primăria Criciova şi Consiliul Local Criciova. Conform verdictului Tibunalului Timiş care a emis o sentinţă rămasă definitivă şi irevocabilă se decidea dizolvarea consiliului local în urma demisiei a şase dintre cei 11 consilieri. Cei rămaşi îm funcţie nu au fost dispuşi să renunţe la posturi şi au solicitat alegeri „parţiale” doar pentru locurile rămase vacante, nu pentru tot consiliul. Problema a apărut exact datorită acestui „parţial”, interpretat diferit. Dacă legislaţia prevede alegeri „parţiale” deoarece se referă doar la un consiliu local, consilierii rămaşi pe funcţie au considerat că „parţial” însemna doar pentru locurile rămase vacante. În final, se pare că vom avea un consiliu local complet nou la Criciova.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor