Se modifica orele de circulatie pentru o serie de trenuri ale CFR

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
Se modifica orele de circulatie pentru o serie de trenuri ale CFR
© TION: Se modifica orele de circulatie pentru o serie de trenuri ale CFR
În perioada următoare vor interveni o serie de modificări în circulaţia mai multor trenuri care circulă pe raza Regionalei de Căi Ferate Timişoara. Modificările efectuate au ca scop adaptarea capacității de transport la cerinţele călătorilor şi la dinamica utilizării trenurilor.


Mai multe trenuri care circulă prin gara Simeria vor suferi o serie de modificări. Astfel, începând cu data de 7 martie, circulaţia trenului Regio 2374 (Arad – Simeria) se modifică pe distanța Săvârșin – Simeria. Trenul va pleca de la Săvârșin la ora 21:35, în loc de ora 22:02), iar sosirea la Simeria va avea loc la ora 23:12, în loc de ora 23:39.

Începând cu data de 2 martie, circulaţia trenului Regio 13327 (Simeria – Timișoara Nord) se modifică pe distanța Ilia – Săvârșin. Plecarea de la Ilia va avea loc la ora 03:24, în loc de ora 03:14, iar sosirea la Săvârșin va fi la ora 04:05, în loc de 03:55. Din stația Săvârșin ora plecării garniturii respective nu va fi modificată (ora 04:07).

Modificările efectuate de operatorul feroviar au ca scop adaptarea capacității de transport în funcție de evoluția și dinamica mobilității publicului călător, precum și utilizarea cât mai eficientă a resurselor disponibile, au transmis reprezentanții CFR. Modificările în trafic vor fi anunţate și la nivel local, respectiv în stațiile de plecare/sosire și din parcursul trenurilor.

Pasagerii sunt rugaţi să țină cont de aceste modificări când își planifică deplasările cu trenul și să consulte, pentru informații actualizate, fie pagina de internet a companiei, disponibilă la adresa www.cfrcalatori.ro , fie să apeleze la personalul CFR din stații.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !