Se lanseaza un program masteral in domeniul dezvoltarii regionale

1Comentariu
Se lanseaza un program masteral in domeniul dezvoltarii regionale
Cine este interesat se poate specializa în „Managementul Dezvoltării Regionale”. Pregătirea va avea loc în cadrul unui master susţinut la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor.

În perioada 20 – 24 septembrie 2010, toţi absolvenţii de studii universitare, interesaţi de domeniul fondurilor europene, îşi pot depune, la sediul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor de pe strada Pestalozzi nr. 16, dosarele de înscriere pentru cursurile postuniversitare de tip master „Managementul Dezvoltării Regionale”. 

Admiterea în cadrul cursurilor de masterat se va face pe baza unui concurs de dosare. Cursurile se vor desfăşura pe parcursul a doi ani de studiu. Masterul este rezultatul colaborării dintre Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest şi Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. Pregătirea îmbină informaţiile teoretice cu acumularea de cunoştinţe, competenţe şi abilităţi practice. Corpul profesoral va fi constituit atât din cadre didactice de la FEAA Timişoara, cât şi din experţi de la ADR Vest. Pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi pot contacta Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor Timişoara, str. Pestalozzi, nr. 16, telefon 0256 592 508, sau pe internet la adresele www.feaa.uvt.ro/Master sau www.adrvest.ro.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor