Se judecă pentru apă!

Se judecă pentru apă!
Conducerea Direcţiei Apele Române Banat sunt îngrijirate pentru că multe instituţii sau firme nu plătesc pentru apa folosită.

Cei care folosesc apă brută din râurile din judeţele Caraş Severin, Timiş şi Mehedinţi trebuie să plătească Direcţiei Apele Române Banat. Numai că din anii anteriori instituţia are debite de aproape 10 miliarde lei vechi.

„Întâmpinăm mari greutăţi în colectarea banilor. Meridian Lugoj de exemplu are datorii la noi de 1,2 miliarde lei vechi. Un alt caz de datornic este sucursala Timişoara a CFR care stă la noi în chirie, dar refuză să plătească şi are o datorie de 2,5 miliarde lei vechi”, a precizat Mihnea Stanca, directorul Direcţiei Apele Române Banat. Pentru anul acesta instituţia are de încasat peste 14,7 miliarde lei vechi, din care aproape 10 miliarde numai în Timiş.

„Nici noi nu am stat cu mâinile în sân. Şi nu este nici un datornic pe care să nu îl fi acţionat în instanţă pentru recuperarea banilor”, a mai spus Mihnea Stanca. Printre datornici se mai numărăr Consiliul Local Buziaş, primăriile Beba Veche, Lovrin, Recaş, Variaş, SC Drumuri Municipale.

„Faptul că nu încasăm banii aceştia înseamnă că lucrările de decolmatare sau curăţare a cursurilor de apă pe care nu le solicită autorităţile locale stagnează”, a mai ţinut să precizeze Stanca.

Datornici la Apele Române
Consiliul Local Comloşu Mare

Consiliul Local Gătaia

SC Europroducts SRL Timişoara

Plapaf Deta

Universitatea de Ştiinţe Agricole a Banatului

Gosan Sânnicolau Mare
Jim Apaterm Jimbolia

Primăria Deta

Primăria Recaş

Primăria Variaş

Primăria Racoviţa

Carmen Barna0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor