Se întrunesc consilierii judeţeni

Se întrunesc consilierii judeţeni
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, convoacă aleşii judeţului la prima şedinţă în plen din acest an. Şeful de la CJT a emis dispoziţia de convocare a şedinţei ordinare. Evenimentul va avea loc joi, 29 ianuarie, de la ora 10, la sediul Palatului Administrativ.

Ordinea de zi a şedinţei cuprinde nu mai puţin de zece puncte. Consilierii judeţeni vor avea de aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu rectificat al judeţului Timiş şi a bugetelor rectificate ale unor instituţii publice pe anul 2009. De asemenea, aleşii vor trebui să decidă asupra repartizării unor sume defalcate din cota de 22% din impozitul pe venit pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, respectiv a proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală pe anul 2009. Participarea judeţului Timiş la constituirea Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Polul de creştere Timişoara” se va afla, de asemenea, pe ordinea de zi a şedinţei. Analizarea de către comisiile de specialitate ale CJT a utilizării mijloacelor de transport pentru elevi, va fi dezbătută în şedinţa ordinară, urmând a fi stabilită retragerea şi darea în folosinţă a unora dintre autovehicule. Proiect de hotărâre privind aprobarea unificării unor parcele de teren din proprietatea privată a judeţului Timiş. Consilierii judeţeni vor mai lua în discuţie şi un proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Consiliului Judeţean Timiş.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor