Se face mai multa lumina pe strazile din Timisoara

14Comentarii
Se face mai multa lumina pe strazile din Timisoara
Se extinde iluminatul public în Timişoara. Consilierii locali vor avea pe ordinea de zi a şedinţei de la sfârşitul acestei luni două proiecte care se referă la aprobarea unor lucrări de extindere a iluminatului public şi arhitectural în zona de nord a Timişoarei, respectiv cea de sud.

Astfel, în zona de nord a oraşului sunt prevăzute următoarele lucrări: extinderea reţelei de iluminat public în zona delimitată de străzile Simion Bărnuţiu, Calea Dorobanţilor, Lalelelor, Viorelelor şi Renaşterii, extinderea reţelelor de iluminat public pe strada Nicolae Titulescu nr. 21, pe Intrarea Petru Păcurariu, precum şi pe străzile Orşova, Cugir, Carei, Liege şi Dej. Valoarea totală a lucrărilor propuse care rezultă din studiile de fezabilitate este de 903.400 lei fără TVA. Lucrările vor fi finanţate cu bani de la bugetul local, în cadrul contractului de concesiune încheiat în 2005 cu societatea Elba, în urma unei licitaţii, pentru serviciul de extindere, modernizare şi întreţinere a iluminatului public în zona de nord a municipiului faţă de canalul Bega.

În zona de sud a oraşului sunt prevăzute, potrivit proiectului de hotărâre, următoarele lucrări: extinderea reţelei de iluminat public pe străzile Ana Lugojana, Victor Gaga, Florin Medeleţ, Edgar Quinet, Mureş (parţial), Aristide Briand, Tosca (parţial), Georges Bizet (parţial), Joseph Haydn, Georg Haendel, Ştefan Szonyi, Electronicii (parţial) şi Atomului (parţial), extinderea reţelei de iluminat public pe strada Gheorghe Cotoşman şi pe bulevardul 16 Decembrie 1989 nr. 47, precum şi a iluminatului arhitectural la Biserica Ortodoxă de pe strada Ştefan cel Mare. Valoarea totală a lucrărilor propuse este de 607.713 lei fără TVA, potrivit studiilor de fezabilitate.

Serviciul de iluminat public în zona de sud a oraşului faţă de canalul Bega a fost concesionat, tot prin licitaţie publică deschisă, din 2005, societăţii AEM.

Cele două proiecte de hotărâre urmează să fie supuse spre aprobare în plenul Consiliului Local Timişoara de la sfârşitul acestei luni.

Taguri: , , ,


14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor