Se fac angajari la Sport Club Municipal Timisoara

De Roxana Deaconescu
Se fac angajari la Sport Club Municipal Timisoara
© TION: Se fac angajari la Sport Club Municipal Timisoara
E nevoie de oameni la cea mai nouă structură din cadrul Primăriei Timișoara: Sport Club Municipal Timișoara. Se caută un consilier juridic și doi inspectori de specialitate.


Sport Club Municipal Timișoara organizează un concurs pentru ocuparea posturilor vacante. Doritorii trebuie să pregătească dosarele de înscriere și să le depună la Serviciul Resurse Umane din cadrul primăriei, la camera 8, până în 7 martie. Proba scrisă este programată în 24 martie, la ora 10, la sediul primăriei, urmând ca interviul să aibă loc în 29 martie, la ora 12, tot în instituția de pe C. D. Loga.

Viitorul inspector de specialitate de la Compartimentul Economic Financiar și Administrativ de la Sport Club Municipal Timișoara trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență, specialitatea economică și să știe să lucreze la nivel mediu în Microsoft Office. Nu are nevoie de alte specializări sau să cunoască vreo limbă străină.

Consilierul juridic din cadrul Compartimentului Juridic și Resurse Umane al SCMT trebuie să fi absolvit studii superioare de lungă durată cu diplomă de licență, specialitatea drept și, de asemenea, să știe să lucreze la nivel mediu în Microsoft Office.

Mai este scos la concurs și un post de inspector de specialitate la Secția Sportivă, care are nevoie de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență și de cunoștințe de operare în Microsoft Office, la nivel mediu.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină mai multe documente: cererea de înscriere la concurs; copia actului de identitate; copii după documentele care să ateste nivelul studiilor; copia carnetului de muncă sau, după caz, adeverință care să ateste vechimea în muncă și în specialitatea studiilor, dacă este cazul; cazierul judiciar; adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult șase luni înainte de derularea concursului, curriculum vitae.

Potrivit anunțului de înscriere la concurs, salariile vor fi încadrate conform prevederilor Legii 284/2010 și OUG 8.3/2014.

Mai multe detalii, precum și bibliografia se găsesc aici!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !