Se extinde aria de aplicare a sistemului TelPark la Timisoara

81Comentarii
Se extinde aria de aplicare a sistemului TelPark la Timisoara
Mai multe străzi pe care să ne putem parca maşinile cu plată. Asta vrea conducerea ADP Timişoara! Un proiect de hotărâre în acest sens urmează să fie supus la vot în Consiliul Local Timişoara.

Proiect de hotărâre prevede completarea Anexei 3 a Hotărârii de Consiliu Local 241 din 2003 privind aprobarea Regulamentului de funcţionare a sistemului de taxare a staţionării şi parcării autovehiculelor în sistem TelPark în Timişoara şi urmează să intre în atenţia aleşilor locali. Ce propun de fapt conducerea Primăriei Timişoara şi reprezentanţii ADP? Mărirea zonei de aplicare a sistemului TelPark.

Sistemul de taxare se aplică, prin operatorul SC Administrarea Domeniului Public SA, deţinător al licenţei TelPark, în zone delimitate prin indicatoare cu „Zonă de staţionare limitată”, în perimetre stabilite prin hotărâri de consiliu local. Oficialii municipalităţii susţin că reprezentanţii ADP au solicitat, încă din vară, suplimentarea listei de străzi pe care se aplică sistemul TelPark cu străzile M. Kogălniceanu, Crizantemelor, Amforei, Labirint şi zona Stadionului „Dan Păltinişanu”. Cei de la primărie motivează că se impune acest lucru pentru că au solicitat societăţii ADP să realizeze locuri de parcare, din fonduri proprii, în zonele respective.

Primăria Timişoara primeşte propuneri în legătură cu acest material până în 19 noiembrie 2010, la Biroul Relaţii Publice, cam. 120, prin fax – 0256/204.886, sau e-mail – ciprian.nyari@primariatm.ro, urmând ca apoi proiectul să fie supus la vot în plenul CLT.81Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor