Se distribuie laptele praf pentru bebelusi

Se distribuie laptele praf pentru bebelusi
Părinţii vor avea o săptămână la dispoziţie să ridice laptele praf pentru copiii nou-născuţi luna aceasta. Reprezentanţii Serviciului pentru Protecţia Copilului şi Familiei din Timişoara vor distribui laptele praf pentru bebeluşi în perioada 24-30 noiembrie 2010.

Activitatea de distribuire are loc la sediul Serviciului pentru Protecţia Copilului şi Familiei de pe strada Platanilor nr. 2 din Timişoara, cu intrare prin spatele Grădiniţei nr. 31.

Programul cu publicul este luni, miercuri şi vineri, între orele 8.30-13.00, respectiv marţi şi joi, între 8.30-13.00 şi 15.00-17.00. La ridicarea laptelui praf sunt necesare actul de identitate al unui părinte, certificatul de naştere al copilului şi o reţetă dublă eliberată de medicul de familie, pentru luna în curs. Laptele neridicat într-o lună nu se reportează în luna următoare.

Medicii de familie sunt cei care stabilesc dreptul la laptele praf pentru nou născuţi, întocmesc listele cu copiii care beneficiază de lapte praf gratuit, pe care le depun la Direcţia de Sănătate Publică Timiş, şi scriu reţetele duble care trebuie să coincidă cu listele.

DSP semnează contractele cu distribuitorii, aprovizionează cu lapte praf primăriile din judeţ, avizează listele şi poate modifica unele cantităţi prescrise de medici. Persoanele interesate pot obţine mai multe informaţii la numerele de telefon 0256/ 214.572 sau 0356/ 179.103.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !