Se dau ajutoarele pentru gaz

1Comentariu
Se dau ajutoarele pentru gaz
Primăria aşteaptă dosarele pentru ajutorul la căldură. În perioada 2 decembrie – 19 decembrie, la sediul din Bd. Regele Carol I nr.10, se distribuie cereri şi declaraţiile pe proprie răspundere pentru ajutorul de încălzire a locuinţei cu gaze naturale.

Familiile şi persoanele singure pot depune cererile şi declaraţiile pe proprie răspundere, la acelaşi sediu însoţite de actele necesare: cerere şi declaraţie pe propria răspundere-tip, factura de gaz, copii după actele de identitate pentru toţi membrii familiei (B.I./C.I. cu adresa imobilului pentru care se cere ajutorul, respectiv certificat de naştere pentru copii sub 14 ani). Pentru minorii care locuiesc cu alte persoane decât părinţii, se va prezenta hotărârea de plasament, iar în cazul în care locuieşte doar cu unul dintre părinţi se prezintă sentinţa de încredinţare. La dosar se vor mai ataşa actele prin care sunt dovedite veniturile nete din luna anterioară depunerii cererii, (Octombrie – salarii nete, cupoane pensii, şi altele pentru venituri declarate), respectiv o copie după contractul de vânzare-cumpărare sau extras C.F., copie contract de închiriere. Pentru persoanele care nu au adresa din buletin la adresa pentru care cere ajutorul, se prezintă împuternicire notarială de la proprietar, ori adeverinţă de la asociaţia de locatari/proprietari, prin care se certifică faptul că sunt în cartea de imobil.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor