Se circula cu restrictii pe drumurile din Banat

1Comentariu
Se circula cu restrictii pe drumurile din Banat
Pe mai multe şosele din zona de acţiune a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara traficul va fi îngreunat din cauza unor lucrări de reabilitare a carosabilului sau de consolidare a unor poduri în luna ianuarie.

Pe DN 57, între localităţile Naidăş şi Jamu Mare sunt în derulare lucrări de consolidare a podurilor, circulaţia derulându-se pe jumătate din partea carosabilă. De asemenea, la Jamu Mare, ca urmare a cedării rampelor podului (km 188+363) şi surpării racordului dintre pod şi drumul naţional, există o restricţie de tonaj de 12,5t, circulaţia desfăşurându-se pe jumătate de cale. Până la finalizarea lucrărilor de consolidare a rampelor, traficul rutier se va desfăşura pe ruta ocolitoare: DN 57 km 152+1050 Oraviţa – DN 57B km 26+048 Anina – Reşiţa – DN 58B Reşiţa – Voiteg – DN 59 Voiteg – Moraviţa – DN 57 Moraviţa – Jamu Mare.

Pe DN 57B, între localităţile Bozovici şi Petnic, circulaţia este îngreunată din cauza unor lucrări de consolidare a podurilor, fapt pentru care se circulă pe jumătate din carosabil sau pe variante locale de serviciu.

Pe DN 58 se desfăşoară lucrări de consolidare pasaj, circulaţia efectuându-se pe o variantă locală.

Pe DN 58B, din cauza lucrărilor de consolidare a podurilor, la km 29+900 Berzovia se circulă pe varianta locală (DJ 572 şi strada Revoluţia din Decembrie 1989), iar la km 46+711 Gătaia, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe jumătate de parte carosabilă.         

Pe drumul naţional DN 59B, în localităţile Cenei şi Cruceni, se circulă pe jumătate de carosabil, fapt datorat unor lucrări de consolidare poduri.

Pe sectorul de drum european DN 66, între localităţile Petroşani şi Simeria, se execută lucrări de reabilitare pe sectoare izolate.

Pe DN 7, la Păuliş, se lucrează la consolidarea unui pod, circulaţia fiind permisă doar autovehiculelor cu masa totală maximă admisă de 40 de tone.

Pe DN 69, km 45+448 – 46+144, circulaţia rutieră este deviată pe o variantă locală de serviciu, fiind impusă şi o restricţie de viteză de 40 km/oră.

Pe drumul naţional DN 79A, la km 32+904, circulaţia se desfăşoară alternativ în ambele sensuri, pe jumătate de parte carosabilă, din cauza surpării pe partea stângă a podeţului de la poziţia kilometrică menţionată.

Informaţii privind starea reţelei de drumuri administrate de D.R.D.P.Timişoara pot fi obţinute la dispeceratul instituţiei, la telefonul 0256/ 246.620, sau accesând site-ul www.drdptm.ro/informatii.htm.

M. H.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor