Se caută specialişti

Se caută specialişti
TIMIŞOARA. Aderarea la Uniunea Europeană deschdie robinetul cu locuri de muncă la Primăria Timişoara. 15 ianuarie este ultima zi în care cei care îşi doresc un post de funcţionar public mai pot să îşi depună dosarele de înscriere.

Primăria Timişoara organizează concurs pentru ocuparea a 43 de posturi. Pe lângă aceastea, va fi organizat concurs şi pentru angajarea a 63 de poliţişti comunitari. Din toate aceste posturi, 36 sunt destinate absolvenţilor de studii superioare, şi doar nouă sunt pentru cei care au terminat doar liceul. Numai la Direcţia Economică sunt căutaţi şase consilieri pentru serviciul de impozite şi taxe pentru micii contribuabili.

Numai că şi anul trecut au fost organizate mai multe concursuri pentru ocuparea posturilor vacante de la această direcţie. În luna octombrie, de exemplu, din cei 12 candidaţi, înscrişi pentru opt posturi, nu a fost angajat nici unul, pentru că, din punctajul maxim de 100 de puncte, cel mai bun candidat a obţinut doar 26.

Autorităţile publice speră ca de această dată la concurs să se prezinte candidaţi mult mai bine pregătiţi, pentru că volumul de muncă a crescut şi este nevoie de forţe proaspete în administraţie. Numai că salarizarea din acest domeniu alungă candidaţii bine pregătiţi.

Data concursului

Prima probă a concursului, cea scrisă, va avea loc în 25 ianuarie, de la ora 10, la sediul Primăriei Timişoara, urmând ca în 29 ianuarie, de la ora 11 candidaţii să fie invitaţi la un interviu.

Carmen Barna
carmen.barna@informmedia.ro
0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor