Se cauta politisti locali la Timisoara. Viitorii agenti trebuie sa stie sa faca abdomene si sa pedaleze

De Roxana Deaconescu
15Comentarii
Se cauta politisti locali la Timisoara. Viitorii agenti trebuie sa stie sa faca abdomene si sa pedaleze
© Tion: Se cauta politisti locali la Timisoara. Viitorii agenti trebuie sa stie sa faca abdomene si sa pedaleze
Timișoara are nevoie de mai mulți polițiști locali. Sunt scoase la concurs 17 posturi vacante, probele urmând să aibă loc la începutul lunii septembrie. Viitorii agenți locali trebuie să demonstreze că știu să și pedaleze.

Direcția Poliția Locală scoate la concurs 16 posturi în cadrul Serviciului Ordine Publică și un post în cadrul Serviciului Resurse Umane. Concursul are loc în perioada 5-8 septembrie, angajările urmând să fie făcute pe o perioadă nedeterminată.

Astfel, sunt scoase la concurs 12 posturi de polițist local, clasa III, gradul profesional debutant, 3 posturi de polițist local, clasa III, gradul profesional asistent și un post de polițist local, clasa I, gradul profesional asistent, toate pentru Serviciul Ordine Publică. Proba sportivă are loc în 5 septembrie, la ora 9, pe Stadionul „Știința”. Candidații vor trebui să demonstreze că știu să facă abdomene, să dea probe de alergare viteză – 50 m și rezistență – 1.000 m bărbați și 800 m femei. Mai mult, trebuie să arate că știu să pedaleze, pentru a putea efectua serviciul de patrulare cu bicicletele din dotarea Poliției Locale. Proba scrisă are loc o zi mai târziu, în 5 septembrie, la ora 10, la sediul Direcției, iar interviul se susține în termen de maximum cinci zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Viitorul consilier, clasa I, gradul profesional principal care va lucra la Serviciul Resurse Umane va susține o probă suplimentară, adică va trebui să demonstreze că are cunoștințe în domeniul IT, în 5 septembrie, la ora 12, la sediul Poliției Locale. Proba scrisă pentru acest post are loc în 6 septembrie, la ora 10, în același loc, iar interviul tot în termen de maximum cinci zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

„Dosarele de înscriere ale candidaților se depun în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, la sediul instituţiei, Timişoara, str. Avram Imbroane, nr. 54 – Serviciul Resurse Umane, telefon: 0256/206.011. Candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici (r2), cu modificările și completările ulterioare”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Mai multe detalii despre condițiile de participare la concurs și bibliografie se găsesc pe site-ul Poliției Locale Timișoara.15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor