Se cauta noi manageri la patru spitale din Timisoara

6Comentarii
Se cauta noi manageri la patru spitale din Timisoara
Spitalele au fost preluate de autorităţile locale, acum urmează schimbări la vârf. Primăria Timişoara organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor de manageri la cele patru spitalele publice din oraş în cazul cărora managementul asistenţei medicale a fost transferat în vară către consiliul local.

Este vorba de Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu”, Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” şi Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Dr. Dumitru Popescu” din Timişoara.

Concursul pentru posturile de directori la cele patru unităţi sanitare se va desfăşura la sediul Primăriei Timişoara, în perioada 25 noiembrie – 3 decembrie 2010 şi va consta în patru etape. Prima etapă va consta în selecţia dosarelor depuse de candidaţi, cea de-a doua va fi evaluarea proiectelor de management depuse de aceştia, care vor viza eficientizarea activităţii în spitalele respective, cea de-a treia va fi proba scrisă, iar ultima va fi susţinerea proiectului de management şi interviul.

Proba scrisă este programată în 25 noiembrie 2010, de la ora 10.00, la examenul scris urmând să participe candidaţii declaraţi admişi la selecţia de dosare şi care au obţinut cel puţin nota 7 la evaluarea proiectelor de management.

„Concursul trebuie organizat potrivit legii. Din Comisia de examinare vor face parte reprezentanţi din Executivul Primăriei, primarul, viceprimarii şi secretarul, precum şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, Horia Vermeşan”, a precizat viceprimarul Adrian Orza.

Doritorii trebuie să îndeplinească mai multe condiţii. De exemplu, să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă, în specialitate medicină, ştiinţe economice sau juridice şi să fi absolvit cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar ori un masterat sau doctorat în management sanitar, economic, administrativ sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei de manager, organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată. Totodată, candidaţii trebuie să aibă o vechime de minim 5 ani în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei de manager şi să nu fie la vârsta de pensionare.  

Dosarele de înscriere trebuie depuse la Primăria Timişoara, la registratura instituţiei, până în data de 15 noiembrie 2010.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor