Se caută firmă pentru varianta de ocolire Timişoara Sud

6Comentarii
Se caută firmă pentru varianta de ocolire Timişoara Sud
Se fac primii paşi pentru cea de a doua parte a centurii de ocolire. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale organizează procedura de licitaţie deschisă în vederea atribuirii contractului privind serviciile de asistenţă tehnică pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate, Proiectului Tehnic, Detaliilor de Execuţie şi Documentaţiei de Atribuire pentru varianta de ocolire Timişoara Sud.

Contractul va fi finanţat din fonduri nerambursabile de la Comunitatea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională şi de la Bugetul de Stat, valoarea estimată a acestuia fiind de 6,6 milioane de lei, fără TVA.  Durata contractului de achiziţie publică va fi de 15 luni de la data atribuirii, iar criteriul de atribuire va fi “oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic”. În alegerea ofertei câştigătoare, propunerea financiară va avea o pondere de 40%, iar cea tehnică de 60%. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 2 noiembrie, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi.

Anunţul de participare a fost publicat în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (S.E.A.P). Acest contract este parte a unui proiect mai amplu, care se ocupă cu pregătirea pentru construcţie a variantelor de ocolire pentru mai multe localităţi, inclusiv cea de a doua parte a centuriiTimişoarei, finanţarea fiind asigurată prin Axa Prioritară 2 a Programului Operaţional Sectorial.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor