Se cauta director la Casa Faenza

Se cauta director la Casa Faenza
Asociaţia Casa Faenza – Centrul Comunitar pentru Copii Autişti Timişoara organizează concurs pentru ocuparea postului de director. Cei care au experienţă de lucru cu persoanele cu dizabilităţi se pot înscrie până în data de 15 septembrie 2010.

Candidaţii la concursul pentru ocuparea funcţiei de director la Casa Faenza trebuie să aibă studii superioare, trei ani de experienţă de lucru în domeniul persoanelor cu dizabilităţi, să cunoască limba engleză şi eventual limba italiană, ceea ce ar constitui un avantaj. Doritorii vor avea de susţinut o probă scrisă, care va reprezenta 40% din nota finală. Cei care obţin minim 7 la scris vor merge mai departe la interviu, care va constitui 60% din nota finală. Candidaţii trebuie să prezinte la interviu un proiect managerial pentru Casa Faenza, o organizaţie neguvernamentală care se ocupă de copiii cu tulburări din spectrul autist. Dosarele de participare la concurs pot fi depuse până în data de 15 septembrie 2010, de luni până vineri, între orele 7.30-15.30, la sediul asociaţiei, de pe Aleea Sănătăţii nr. 15 din Timişoara.

Candidaţii trebuie să cunoască legislaţia referitoare la asociaţii, fundaţii şi servicii sociale, Strategia naţională pentru protecţia, integrarea şi incluziunea socială a persoanelor cu handicap în perioada 2006 – 2013, să aibă cunoştinţe despre tulburările de dezvoltare pervazivă, autistă şi Rett, tulburarea dezintegrativă a copilăriei, tulburarea Asperger, precum şi din „Ghidul copilului cu sindrom autist”, editat de Asociaţia Casa Faenza Timişoara.

Examenul scris este programat în 16 septembrie, între orele 9.00-11.00, iar interviul în aceeaşi zi de la ora 13.00.

Sursa foto: autism.org.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !