Se caută comunitari mai înalţi

2Comentarii
Se caută comunitari mai înalţi
TIMIŞOARA. Un nou criteriu de selecţie al poliţiştilor comunitari! Începând din noiembrie, toţi cei care vor dori să devină agenţi, trebuie să aibă măcar 1,75 m dacă sunt bărbaţi, şi cel puţin 1,70 m în cazul femeilor.

Luna viitoare se organizează un nou concurs, iar 10 noiembrie este ultima zi în care se pot depune dosare de înscriere. Potrivit Danielei Galbenu, purtătoarea de cuvât a instituţiei, se caută 85 de agenţi la Serviciul Ordine Publică. „Cei interesaţi trebuie să depună un dosar plic care să conţină copie a cărţii sau buletinului de identitate, formular de înscriere, copii ale diplomelor de studii, copia carnetului de muncă sau după caz adeverinţă, cazier judiciar, adeverinţă medicală, copia fişei de evaluare a performanţelor sau recomandare şi declaraţie care să ateste că nu a făcut poliţie politică”, a precizat Galbenu. Concursul se va desfăşura în 19 noiembrie – proba sportivă (abdomene, viteză, rezistenţă), în 21 noiembrie va fi proba scrisă, iar o zi mai târziu interviul. Mai multe informaţii se pot obţine la numărul 206.011 – Resurse Umane, la sediul de pe str. Lorena nr. 35 sau pe pagina web a instituţiei, www.polcomtim.ro. De asemenea, Poliţia Comunitară mai face înscrieri şi pentru concursul de ocupare a celor 30 de posturi de guard, iar ultima zi este vineri, 26 octombrie. Examenul va avea loc în perioada 29-30 octombrie.

Diana Lupulescu2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor