Se aprind luminile in oras!

Se aprind luminile in oras!
În paralel cu lucrările de realizare a iluminatului ornamental pentru clădirile emblematice din oraş, la Lugoj se lucrează la realizarea iluminatului festiv.

Ca şi în anii precedenţi, vor fi împodobite zona centrală a oraşului şi intrările principale, în plus, iluminatul va fi extins şi în cartiere, unde se vor instala ornamentele luminoase deja existente.

„Vom extinde şi în cartiere iluminatul de Sărbători şi sperăm ca centrul, după proiectul pe care l-am realizat în acest an, să facă din Lugoj un oraş al Sărbătorilor. Luminile vor fi aprinse înainte de Sfântul Nicolae şi vor funcţiona până după Sfântul Ion”, ne-a declarat Francisc Boldea, edilul-şef al oraşului. În Piaţa Victoriei se vor monta plase luminoase pe tuia şi pe gardul viu din sensul giratoriu, pe stâlpii din faţa primăriei se vor amplasa figurine luminoase, la intrare un banner cu înscripţia ”La mulţi ani”, iar clădirea va fi ornată cu ţurţuri luminoşi. Două perdele luminoase cu led-uri albe vor fi amplasate pe cele două turnuri ale clădirii. Pe stâlpii de iluminat public din jurul Pieţei J. C. Drăgan se vor monta figurine, iar în parcul din faţa primăriei vor fi instalate plase luminoase. Strada Mocioni va fi împodobită cu perdele luminoase, ţurţuri şi Snow Fall, pe spaţiul verde din zona mediană fiind montate de asemenea plase luminoase. Pe strada Bucegi până în sensul giratoriu de pe strada Caransebeşului se vor amplasa 44 de figurine luminoase. Tot atâtea, dar de tip ”draperie” vor fi montate şi pe cei 22 de stâlpi din zona mediană, aflaţi pe strada Timişoarei. Strada 20 Decembrie va fi traversată de ţurţuri luminoşi şi de Snow Fall, iar pe K. Walisch şi Podul de Beton se vor monta de asemenea 32 de ţurţuri. Pe cei 11 stâlpi de pe strada Banatului vor fi puse figurine, iar pe platoul Casei de Cultură se vor amplasa perdele luminoase pe stâlpi, respectiv şiruri luminoase pe spaţiul verde. La intrările principale din oraş va fi ridicat câte un banner. Tot până la sosirea lunii cadourilor, administraţia locală doreşte să fie realizat şi iluminatul arhitectural a trei obiective din oraş. ”Din punct de vedere arhitectural vom moderniza Podul de Fier, Colegiul Naţional „Coriolan Brediceanu” şi Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu”, aşa cum am reuşit să iluminăm arhitectural şi Biserica Greco-catolică”, a mai spus primarul Lugojului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !