Se anunta un al treilea candidat la functia de presedinte PSD Timis?

12Comentarii
Se anunta un al treilea candidat la functia de presedinte PSD Timis?
Ultima întrebare care a rămas, deocamdată, fără răspuns în epopeea alegerilor din cadrul PSD Timiş este dacă preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu, va candida pentru funcţia de lider al filialei judeţene a partidului. Un prim pas către depunerea acestei candidaturi se pare că a fost făcut azi, filiala PSD Timişoara anunţând că va prezenta un program politic pe următorii patru ani.

Comitetul Municipal al PSDTimisoara a decis să îl mandateze pe Sorin Grindeanu să prezinte, până joi, un program politic ce va conţine principiile şi proiectele publice care vor trebui să guverneze activitatea filialei Timiş a PSD pentru următorii patru ani.

„Proiectul politic al Organizaţiei Municipale pentru PSD Timis se va referi la analiza situaţiei actuale în care se află filiala, la modul în care trebuie construită viitoarea echipă de conducere, la dezvoltarea internă a organizaţiilor de partid şi la selecţia candidaţilor pentru funcţiile publice şi, nu în ultimul rând, la un cod de bune practici care să reprezinte reperele morale ale PSD Timis pentru următorii patru ani. Din acest proiect vor deriva acţiunile departamentelor de lucru din interiorul organizaţiei şi programele publice pentru aleşii locali ai PSD cu care se vor prezenta în faţa comunităţilor pe care le reprezintă”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Timis.

Acest proiect politic va fi dezbătut şi adoptat, joi, de organizaţia PSD Timisoara, urmând ca, până la alegerile din 27 mai, să fie prezentat şi celorlalte 99 de organizaţii social-democrate din Timiş. Iar la final, proiectul va fi supus la vot în cadrul Conferinţei Judeţene a PSD, când se va alege şi noua conducere.

Chiar dacă acest anunţ pare să prefigureze o eventuală cadidatură a lui Sorin Grindeanu la funcţia de preşedinte al PSD Timiş, acesta afirmă că, deocamdată, nu a luat o decizie în acest sens şi că, mai important decât candidatura unei anumite persoane este un program politic care să revigoreze PSD Timis.

„În comitetul executiv al partidului am stabilit că nu e important să anunţăm candidaturi. Mai important este un proiect politic care să revigoreze PSD Timis. (…) E foarte corectă abordarea PSD Timisoara de a discuta, dincolo de persoane, un program politic”, a declarat Sorin Grindeanu.

Până în acest moment şi-au anunţat oficial intenţia de a candida la funcţia de lider al PSD Timis, prim-vicepreşedinele interimar Titu Bojin şi trezorierul organizaţiei judeţene, Marcel Mihoc.12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor