Se aleg cei mai buni postasi

Se aleg cei mai buni postasi
Din nou în competiţie. Staţiunea Moneasa din judeţul Arad va găzdui vineri, 28 mai 2010, fază regională a competiţiei profesional-sportive Marşul Factorilor Poştali, organizată de Direcţia Regională de Poştă Timişoara, la care vor participa angajaţi ai Poştei din judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Timiş.

La linia de start a competiţiei se vor alinia în total 24 de poştaşi, din care 12 femei, ce vor mărşălui pe distanţa de 3000 metri şi 12 bărbaţi, ce vor avea de parcurs un traseu de 7000 de metri. Câştigătorii primelor trei locuri, atât la fete, cât şi la băieţi, vor participa la etapă naţională a competiţiei, care va avea loc, pe 12 iunie, în staţiunea Băile Felix, judeţul Bihor. Pentru cei mai buni mărşăluitori dintre postaşii calificaţi la etapa naţională provocarea merge mai departe: în fiecare toamnă are loc Balcaniada Factorilor Poştali, iar primii cinci poştaşi şi primele trei poştăriţe reprezintă Poşta Romană la întrecerea balcanică.

La faza locală, desfăşurată pe 15 mai, la Timişoara, victoria în competiţia băieţilor a revenit lui Viorel Ciresan, din Iezeriş, el fiind urmat de Ivan Dan, din comuna Bunea, respectiv Cristian Todoran, din Timişoara. La poştăriţe, cea mai bună a fost Angela Ciopeci, din Foeni, pe următoarele locuri situându-se Maria Dariciuc, din Sânnicolau Mare, respectiv Liliana Wiliung, din comună Sacoşu Turcesc. Ediţia din 2009 a Balcaniadei, găzduită de staţiunea Samsun, Turcia, a adus României o medalie de aur la individual fete, obţinută de Andreea Arsine, factor poştal din Botoşani.

Câteva mii de factori poştali din întreagă ţara se aliniază, an de an, la startul acestei întreceri care a ajuns foarte populară în rândul factorilor poştali, Marşul Factorilor Poştali este o competiţie profesional-sportivă organizată anual de Compania Naţională Poşta Romană. Debutul întrecerii a avut loc în anul 1977, la Bucureşti.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor