Scufita Rosie: Produse bio, fara E-uri, in zona centrala a Timisoarei

Reactualizat la:
Scufita Rosie: Produse bio, fara E-uri, in zona centrala a Timisoarei
ADVERTORIAL. În Timișoara s-a deschis un magazin unde puteți găsi peste o mie de produse bio, în adevăratul sens al cuvântului. Scufița Roșie este numele magazinului care s-a deschis la parterul Shoping Center Bega. Puteți intra, nu vă mănâncă lupul. Lupul mănâncă alimente care nu sunt bio…

Magazinul vă oferă produse bio, care sunt garantate ca și calitate și proveniență. Magazinul este deschis sub umbrela Pronat, un brand deja cu tradiție în oferirea de produse de acest fel. Găsiți tot ce aveți nevoie acolo, de la alimente până la produse de igienă ori alte articole sub marca BIO. Nu veți găsi produse cu E-uri, pline de chimicale…

„Cea mai mare problemă cu alimentația de azi o reprezintă conținutul ridicat de chimicale din alimente. Pornind de la sămânță, trecând prin solul încărcat cu chimicale și terminând cu procesarea, drumul produsului alimentar până ajunge hrană este presărat intens cu etape ale otrăvirii lui. Dacă am aduna miligram cu miligram cantitatea chimicalelor din alimente consumate de omul modern pe parcursul zilei am ajunge la circa 8 kilograme/an”, spune Emanuel Popa, fondator Pronat & Retail „Scufița Roșie”.

image1

La Scufița Roșie veți găsi produse care nu au nici în clin nici în mânecă cu cele pomenite mai sus, ba din contră, sunt adversarul lor și prietenul sănătății. Sunt produse fără E-uri, iar atunci când le consumați nu adunați chimicale, ci mâncați sănătos.

„Vă invităm să regăsiți starea de bine prin consumul de produse fără E-uri – deoarece aceasta înseamnă în esență un produs ecologic/ bio / organic – și în acest fel să regăsiți armonia cu natura, să fiți sănătoși la minte și la trup”, spune Emanuel Popa.

Ne găsiți în magazinul Bega:

  • Luni – Vineri 9 / 20
  • Sâmbătă 9 / 19
  • Duminică – închis
Regulament de plasare a anunturilor