Scrisoare de ameninţare: "Domnule prefect, vă lichidăm familia!"

51Comentarii
Scrisoare de ameninţare: "Domnule prefect, vă lichidăm familia!"
Prefectul de Timiş Ovidiu Drăgănescu a primit, luni, o scrisoare de ameninţare la Instituţia Prefectului. Aceasta vine după ce prefectul a vizitat mai multe case de rromi, a făcut tam-tam pe tema mafiei imobiliare ţigăneşti şi a mobilizat poliţia pe această direcţie.

În hârtia adresată reprezentantului guvernului în teritoriu stă scris: “D-le Prefect Drăgănescu, opriţi teroarea rasistă contra noastră. Vă lichidăm familia! Avem bani pentru kilăr străin. Noi nu glumim“. Scrisoarea care a ajuns pe masa prefectului este semnată “Clanul Rromilor bogaţi”. Reprezentanţii Prefecturii Timiş au sesizat Poliţia, pentru demararea unei anchete şi identificarea făptuitorului. Autorului i se va întocmi dosar penal. Oamenii legii urmează să verifice dacă există amprente.

Prefectul Ovidiu Drăgănescu a declarat doar atât: “Nu mă interesează, pe o hârtie din asta nu mă uit mai mult de două secunde!“.

Cam aceasta a şi fost atitudinea lui Drăgănescu. În scurt timp după ce a sosit la Palatul Administrativ, prefectul a coborât din birou şi a susţinut sesiunea de audienţe programată cu începere de la ora 14. Mica întârziere s-a datorat prezeţei sale în biroul propriu de la etajul 1 al Palatului Administrativ unde se aflau şi reprezentanţii poliţiei, sosiţi la faţa locului pentru o analiză preliminară a plicului cu pricina şi a scrisorii descoperite în interior. După o primă studiere a documentului, acesta a fost preluat şi introdus într-un plic special, sigilat, şi ulterior dus la sediul IPJ Timiş pentru analize ulterioare. Poliţiştii speră să descopere eventuale amprente ale celui care a întocmit scrisoarea. Până a ajuns în mâna poliţiştilor, hârtia a urmatul circuitul clasic al scrisorilor transmise pe adresa prefecturii, pe la registratura instituţiei, la secretariat şi ulterior în biroul prefectului.

Prefectul Ovidiu Drăgănescu a fost ameninţat de rromi Draganescu 19.08.2008Audio | Video | Video

Lupta cu mafia imobiliară, volumul II Draganescu mafie 23.09.2008 | Video51Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor