Scoala de soferi costa cu 25 la suta mai putin in decembrie, la Blitz

Reactualizat la:
Scoala de soferi costa cu 25 la suta mai putin in decembrie, la Blitz
ADVERTORIAL. Luna decembrie aduce reduceri importante pentru cei care vor să își ia permisul de conducere, la Timișoara. Reprezentanții școlii auto Blitz anunță 25 la sută reducere din suma avansată pentru cei care se înscriu la cursurile școlii de șoferi în luna decembrie. Totul pentru a marca 25 de ani de activitate.

Grupul de Firme Blitz a luat fiinţă în septembrie 1991 cu activitatea de școlarizare a viitorilor conducători auto. Grupului i s-au adăugat societăţi comerciale cu profil de învăţământ secundar, transport în regim de taxi şi serviciul de pază şi protecţie. Școala de şoferi a diversificat activitatea prin organizarea de cursuri de conducere defensivă pentru societăţile cu flotă de autovehicule, pentru reducerea accidentelor de circulaţie.

poza-comioane-autoturisme

Luna decembrie aduce, la 25 de ani de activitate, reduceri pentru cei care se înscriu la cursurile școlii de șoferi Blitz. Reducerea de 25% din suma avansată este valabilă în primele 25 de zile ale lui decembrie.

scoala-de-soferi-blitz-timisoara-2

Grupul nostru continuă școlarizarea personalului în transporturi rutiere și anume că după obținerea permisului de conducere profesionist noi efectuam și cursuri pentru obținerea certificatului de conducător auto marfă, persoane și transport mărfuri periculoase și agabaritice.