Scapati de aparatele electrocasnice vechi si puteti castiga premii

De A.S.
Scapati de aparatele electrocasnice vechi si puteti castiga premii
Scapati de aparatele electrocasnice vechi si puteti castiga premii
În următoarele două zile de sâmbătă aveţi ocazia să scăpaţi de aparatele electrocasnice de care nu mai aveţi nevoie şi totodată şansa de a câştiga altele noi în cadrul unei tombole cu premii. În 20 şi 27 octombrie de adună din nou echipamentele electrice şi electronice (DEEE) la Timişoara.

Primăria Timişoara continuă parteneriatul cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec pentru colectarea selectivă a deşeurilor reprezentând echipamente electrice şi electronice (DEEE). În cursul lunii octombrie în Timişoara se vor organiza două acţiuni de colectare a DEEE-urilor în cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”.

Astfel, în 20 octombrie se vor aduna echipamentele electrice şi electronice în partea de nord a oraşului faţă de canalul Bega, iar în 27 octombrie în zona de sud a municipiului. În aceste zile vor fi amenajate puncte de colectare în fiecare cartier, în incinta unor şcoli şi grădiniţe. Colectarea va începe de la ora 10.00 şi până la ora 17.00 toţi locuitorii urbei sunt aşteptaţi să vină de predea aparatura electrică şi electronică veche sau defectă.

Vor exista grupuri de voluntari care îi vor informa pe cetăţeni cu privire la aceste acţiuni şi vor prelua aparatura electrică şi electronică.

Echipamentele voluminoase vor fi preluate de la domiciliul timişorenilor pe baza unei comenzi telefonice. Pentru programarea transportului sau pentru mai multe detalii despre campanie puteţi suna la unul din numerele de telefon 0726.114.180, 0785.189.492 sau 0751.302.114, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00, iar sâmbătă între orele 9.00-14.00.

Toţi cei care aleg să scape de DEEE-uri în cadrul acestor acţiuni vor putea participa la o tombolă dotată cu 40 de premii constând în aparate electronice şi electrocasnice. În joc sunt două combine frigorifice, opt cuptoare cu microunde, opt aspiratoare, zece cafetiere şi doisprezece mixere. Tombola va avea loc în 29 octombrie, de la ora 11.00, în sala de consiliu a Primăriei Timişoara.

Vedeţi în ataşamente lista celor 31 de puncte de colectare din Timişoara.

Serviciu gratuit de preluare a DEEE-urilor de la domiciliu in Timisoara0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor