Scapati de aparatele electrocasnice vechi sau defecte si puteti castiga premii!

De A.S.
Scapati de aparatele electrocasnice vechi sau defecte si puteti castiga premii!
La Timişoara se pregăteşte o nouă campanie de colectare a deşeurilor reprezentând echipamente electrice şi electronice (DEEE). Acţiunea se va desfăşura în două etape, iar timişorenii care vor preda la şcoli şi grădiniţe aparatele de care nu mai au nevoie prin casă vor putea câştiga premii. Va fi organizată o tombolă la care vor fi puse în joc de la cafetiere şi aspiratoare până la combine frigorifice.

În cadrul campaniei „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, în luna octombrie vor fi organizate două acţiuni de colectare a echipamentelor electrice şi electronice: în 19 octombrie în partea de nord a oraşului faţă de canalul Bega, iar în 26 octombrie în zona de sud.
Timişorenii sunt aşteptaţi să depună aparatura electrică şi electronică veche sau defectă la punctele provizorii de colectare, care vor fi amenajate în principal în unităţile de învăţământ, cu începere de la ora 10:00, până la ora 17:00.

În zona de nord a oraşului, DEEE-urile vor putea fi predate, în 19 octombrie, la şcolile generale nr. 7, 16, 19, 21 şi 24, la grădiniţele PP nr. 4, 24 şi 20, la Colegiul Tehnic „Henri Coandă”, Colegiul Naţional „C.D. Loga”, Colegiul Tehnic (MIU), Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” şi Grupul Şcolar Energetic. De asemenea, va exista un punct de colectare amenajat pe platoul de la Pădurea Verde – zona UMT.

În partea de sud a oraşului, punctele de colectare vor fi, în 26 octombrie, la şcolile generale nr. 4, 6, 9, 12, 15, 22, 25, 27 şi 30, la grădiniţele 31, PP 14, 16, 23 şi 38, la Colegiul Naţional Bănăţean, la Grupul Şcolar Industrial de Transporturi Auto şi în parcarea de la Stadionul „Dan Păltinişanu”.

Activitatea de colectare a DEEE-urilor se va derula în aceleaşi zile şi prin preluarea de la domiciliul cetăţenilor, în cazul echipamentelor voluminoase. Pentru detalii despre campanie sau programarea transportului de la domiciliu, cei interesaţi pot suna la numerele de telefon 0726.114.180, 0751.302.114 şi 0800.444.800, de luni până sâmbătă, între orele 9:00-18:00.
La fel cum s-a întâmplat şi în cadrul acţiunilor precedente, toţi cei care scapă de aparatura electrică şi electronică în cele două zile vor putea câştiga premii. Vor participa la o tombolă la care sunt puse în joc două combine frigorifice, opt cuptoare cu microunde, opt aspiratoare, zece cafetiere şi doisprezece mixere, în total 40 de premii. Tragerea la sorţi a câştigătorilor este programată în data de 29 octombrie, de la ora 09:00, în sala de consiliu a primăriei.

Campania de colectare selectivă a deşeurilor reprezentând echipamente electrice şi electronice este organizată de Primăria Timişoara în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor