Scandal la lucrările de reabilitare termică

43Comentarii
Scandal la lucrările de reabilitare termică
Se înmulţesc reclamaţiile la Prefectura Timiş privind reabilitarea termică a blocurilor din oraşul Timişoara. Prefectul de Timiş, Mircea Băcală, a anunţat că până azi, s-au primit, în total, trei reclamaţii de la tot atâtea asociaţii de proprietari care reclamă faptul că firmele care execută reabilitarea termică a blocurilor fac lucrări de mântuială sau chiar facturează lucrări pe care nu le-au executat.

Din acestea motive, prefectul Mircea Băcală a decis ca nicio recepţie a lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor din oraşul Timişoara să nu mai fie făcută în lipsa unui reprezentant al Prefecturii.

“Din păcate, ieri mi-a venit o altă asociaţie de proprietari din oraşul Timişoara. Până acum avem trei reclamaţii scrise. Am decis ca de acum înainte să nu se facă recepţie la blocuri fără un reprezentant de la Prefectură, ori eu, ori subprefectul Zoltan Marossy, ori un alt reprezentant, pentru a împiedica o recepţie defectuoasă. 50 la sută din suma de la reabilitarea termică este asigurată de Guvern, deci trebuie să urmăresc ce se întâmplă cu banul public. Am o motivaţie în plus să verific ca aceste lucrări să se execute calitativ, măcar estetic la un nivel cât de cât acceptabil. Inspectoratul de Stat în Construcţii este în subordinea mea, pot solicita să nu semneze recepţia, dacă se prezintă o situaţie ireală, iar oamenii reclamă execuţia ca fiind de proastă calitate. Vă asigur că acea recepţie nu va avea loc dacă vom avea asemenea cazuri”, a declarat Băcală.

Băcală a menţionat că nemulţumirile asociaţiilor de locatari sunt legate în special de lucrări de reabilitare termică decontate şi neefectuate şi preţuri umflate pentru materialele de construcţii.43Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor