Sârbii, interesaţi de afaceri în Timiş

Timagralim
Timagralim
TIMIŞOARA. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timişoara în colaborare cu Camera de Comerţ si Industrie Kikinda şi Camera de Comerţ şi Industrie Zrenjanin, organizează în perioada 13-16 iunie 2007, un eveniment complex care se va desfăşura la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, conex cu expoziţia TIMAGRALIM.

Astfel, miercuri, 13 iunie, începând cu ora 13, în Amfiteatrul Galben al Facultăţii de Tehnologia Produselor Alimentare va avea loc seminarul „Certificarea conformităţii produselor”, în colaborare cu Asociaţia Română de Standardizare (ASRO). Joi, 14 iunie, începând cu ora 9:30, în Amfiteatrul Galben al Facultăţii de Tehnologia Produselor Alimentare se va desfăşura seminarul „Proprietatea industrială între necesitate şi realitate”, în colaborare cu Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM). De asemenea, vineri, 15 iunie, de la ora 11, va avea loc o dezbatere pe tema parteneriatului de afaceri româno-sârb. Vor participa societăţi comerciale din toate domeniile de activitate, mai ales cele care derulează activităţi agro-alimentare, precum şi factori de decizie locali cu rol în influenţarea politicilor IMM-urilor din regiunea transfrontalieră România-Serbia. Din Serbia, în mod particular din Banatul Central şi de Nord, vor fi prezente peste 20 de firme interesate în oportunităţi de colaborare cu firme româneşti. Mai multe informaţii se pot obţine de la Simona Ciuferescu, manager de proiect, tel/fax:0256-219173, e-mail: sciuferescu@cciat.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor