Sarbatoare pentru firmele italiene din Timis. Cele mai bune au fost premiate in cadrul unei gale

De Marcel Hoster
1Comentariu
Sarbatoare pentru firmele italiene din Timis. Cele mai bune au fost premiate in cadrul unei gale
© Tion: Sarbatoare pentru firmele italiene din Timis
Mediul de afaceri italian din Timiș a fost, joi seara, în sărbătoare. La Centrul Regional de Afaceri din Timișoara a avut loc prima ediție a Galei Antreprenorilor Italieni, acțiune în cadrul căreia mai multe societăți cu acționariat din Peninsulă au fost premiate pentru performanțele lor economice.

Sub patronajul Ambasadei Italiei în România, joi la Timișoara s-au acordat în premieră premii pentru cele mai bune firme italiene din cel mai vestic județ al țării. Aflați pe locul 2 la capitolul investiții, italienii reprezintă o bună parte din mediul de afaceri local. Camera de Comerț Italiană în România, împreună cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, au organizat o gală în care să fie premiate cele mai de succes societăți cu capital din această țară europeană. Au fost 30 de firme care au primit diplome și trofee, criteriile de selecție fiind cele utilizate deja la Topul Firmelor Timiș.

„Astăzi are un loc eveniment în premieră în sistemul cameral. și anume, Gala Antreprenorilor Italieni din județul Timiș. Este un eveniment special pentru noi, pentru că ne aflăm la prima ediție, este un eveniment pe care-l organizăm împreună cu Camera de Comerț Italiană pentru România și sub egida Ambasadei Italiei în București. Suntem mândri de organizarea acestui eveniment, se vor premia firme cu investiție italiană, din toate domeniile de activitate, care au făcut performanță, excelență în județul Timiș. De asemenea, vor fi premiate trenduri, firme cu cea mai mare cifră de afaceri, firme care au făcut ceva în județul Timiș, cu responsabilitate socială și firmele care au cel mai mare număr de angajați. vorbim de elita mediului italian de afaceri”, a declarat Florica Chiriță, director general al CCIAT.

Reprezentantul investitorilor italieni a subliniat că societățile din această țară au fost printre primii care au investit în Timiș, în urmă cu mulți ani.

„Ne dorim să premiem în cadrul acestui eveniment firmele care sunt de mult timp în județul Timiș. În seara asta vor fi premiate în jur de 30 de firme din toate domeniile. Este o premieră această gală, Camera de Comerț Italiană a fost înființată acum un an și jumătate la Timișoara și sperăm să fie începutul unei lungi colaborări cu Camera de Comerț Timiș. Firmele italiene au fost primele care au venit în Timiș, suntem prezenți din 1992 cu primele firme. Italia este aproape, primele aeroporturi care au făcut legătura cu Timișoara au fost cele din Verona și Treviso, totodată limba se aseamănă foarte mult. Criteriile de selecție a firmelor premiate au fost aceleași care au fost folosite și la Topul Firmelor. Va fi premiata cea mai mare firma romana cu capital italian din județul Timiș, cel mai mare angajator, cel mai mare inovator”, a spus Vincezo Moderno, vicepreședinte al Camerei de Comerț Italiană în România.

Întâlnirea s-a bucurat de prezența noului ambasador al Italiei în România, Marco Giungi. Deplasarea la Timișoara a fost prima în teritoriu pentru înaltul oaspete.

„Este un fel de celebrare a celor mai buni dintre cei buni, dacă pot să spun așa. Avem o importantă prezență a firmelor italiene în județul Timiș, sunt peste 3.000 de companii din Italia în regiune și în jur de 25.000 de companii în întreaga țară. Este premiată performanța celor mai importante companii”, a declarat Giungi.

Un număr de 30 de societăți au primit premii din partea camerei. Lista completă a premiaților o găsiți atașată.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor