Saptamana Olimpica la Timisoara

Saptamana Olimpica la Timisoara
Campionate de fotbal, concursuri de mers pe role, atletism, baschet, volei şi tenis de masă, competiţii pentru copiii de grădiniţă şi întreceri pentru persoanele cu dizabilităţi intelectuale – toate acestea vor avea loc în cadrul programului „Săptămâna Olimpică 2010” la Timişoara.

Astfel, în perioada 22-29 mai 2010, vor avea loc mai multe evenimente, organizate de Academia Olimpică – filiala Timiş, Direcţia pentru Sport Timiş şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Timiş, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Timişoara, Consiliul Judeţean Timiş şi mai multe şcoli şi organizaţii din Timişoara.

În 22 mai, la Grupul Şcolar Industrial Emanuil Ungureanu vor avea loc finalele Campionatelor interlicee la minifotbal – fete şi băieţi. În 25 mai, de la ora 14.00, la Sala Constantin Jude este programată festivitatea oficială de deschidere a Săptămânii Olimpice 2010. Tot în 25 mai, de la ora 9.30, Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România va organiza, în Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara, un seminar regional, de prezentare şi dezbatere a Raportului de cercetare privind securitatea socială şi formarea profesională a sportivilor.

În 24-26 mai, la Liceul cu Program Sportiv Banatul va avea loc jurizarea şi premierea concursurilor judeţene „Un condei numit fair-play” – de literatură şi jurnalism sportiv, pentru elevii din clasele I-XII, respectiv „Jocurile Olimpice în imaginaţia copiilor” – concurs de desene.

În 27 mai, la Şcoala Generală nr. 30 din Timişoara va avea loc faza judeţeană a „Pentatlonului olimpic şcolar”. În 28 mai, la LPS Banatul este programat concursul „Vreau să fiu campion”, jocuri multidisciplinare pentru grădiniţe şi elevii claselor I-IV. Tot în 28 mai, Fundaţia Pentru Voi organizează, la Sala Constantin Jude, Jocurile Regionale Special Olimpycs, pentru tinerii cu dizabilităţi intelectuale.

În 24-29 mai, mai multe unităţi de învăţământ organizează la Timişoara „Ziua olimpică a şcolii”. Elevii vor participa la diverse competiţii: atletism, tenis de masă, role, baschet, fotbal, volei şi alte jocuri interactive. În 29 mai, în cadrul Zilelor Cartierului Giroc (Calea Martirilor), este programat un cros şi un concurs de ciclism pentru locuitorii din zonă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor