SAPARD sare cu banii

SAPARD sare cu banii
TIMIŞ. În sfârşit, se dau banii prin SAPARD. Din iulie, Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Timiş va primi cererile de rambursare a cheltuielilor făcute în cadrul proiectelor finanţate prin Programul SAPARD.Beneficiarii vor depune cererile de plată în reşedinţele de judeţ.

În acelaşi timp, şi beneficiarii OU 59/2006 pentru asigurarea cofinanţării publice pentru proiectele din cadrul Programului SAPARD vor putea depune cererile. Odată cu punerea în aplicare a noii proceduri, termenul maxim de procesare a documentelor s-a înjumătăţit practic, ajungând la 30 de zile.

Toţi beneficiarii care urmează să depună cererile de plată vor fi contactaţi direct de către oficiile judeţene şi informaţi despre această modificare. După verificările pe teren efectuate de către experţii Oficiului Judeţean, plăţile propriu-zise vor fi autorizate de către Centrele Regionale de Plăţi, acest rol revenind până acum Agenţiei Centrale.

Începând cu decembrie 2006, pentru Programul SAPARD nu au mai fost primite cereri de finanţare din cauza epuizării fondurilor alocate României în perioada 2000 – 2006. Până în prezent, România a beneficiat de fonduri SAPARD în valoare de peste 1,5 miliarde de euro, care au finanţat aproape 5.000 de proiecte.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor