Sandria – Academia Artei Infrumusetarii s-a mutat in casa noua (P)

Reactualizat la:
Sandria – Academia Artei Infrumusetarii s-a mutat in casa noua (P)
În paşi de tango, cu oaspeţi de marcă, machiaje şi coafuri cu stil, cuvinte frumoase şi aplauze – aşa a fost inaugurat, miercuri, noul sediu al celei mai mari academii a artei înfrumuseţării din vestul ţării – Sandria Timişoara. Academia Sandria, locul ideal pentru persoanele dornice să înveţe o meserie care pune în prim-plan frumosul, funcţionează din această săptămână într-un nou spaţiu, într-o clădire istorică situată la doi paşi de centrul oraşului, în zona Maria, pe bulevardul 16 Decembrie 1989 nr. 1, et. I, ap. 2.

Sandria – Academia Artei Înfrumuseţării dispune aici de o generoasă suprafaţă de studiu, în total mai bine de 200 de metri pătraţi, dedicată învăţării unor meserii frumoase şi de viitor: coafură, frizerie, manichiură-pedichiură şi stilist-protezist de unghii, masaj, machiaj şi cosmetică. „După opt ani de activitate am simţit nevoia să creez un spaţiu mult mai generos şi mai frumos, având în vedere numărul de cursanţi şi solicitările pe care le avem. Aceste meserii sunt căutate – tot timpul au fost căutate – sunt meserii foarte frumoase şi eu consider că pentru o doamnă, o domnişoară, şi pentru cele care poate au o anumită meserie şi vor să-şi schimbe profesia sunt binevenite, şi chiar dacă o fac pentru ele, nu neapărat să facă o carieră. Avem şi băieţi, în general la frizerie, la coafură, chiar şi la make-up, la manichiură nu prea au curaj încă, probabil că pe viitor. Aceste meserii sunt foarte bine văzute şi în ţară şi în străinătate. Sunt căutate şi coafura, şi manichiura-pedichiura, şi cosmetica, machiajul profesional, masajul, toate sunt căutate, depinde unde se regăseşte fiecare”, spune Geta Sanda, fondator, manager şi lector – Sandria, Academia Artei Înfrumuseţării. La inaugurarea noului sediu au participat absolvenţi ai academiei, oameni care activează în domeniu şi colaboratori de la diverse instituţii publice din oraş. Oaspeţii au avut parte de un program special, cu momente de dans, mai multe doamne şi domnişoare au defilat prezentând creaţiile cursanţilor – coafuri şi machiaje, iar participanţii au avut ocazia să o asculte cântând pe Lavinia Sanda printre altele.

Sandria este cea mai veche şcoală de profil din Timişoara, cu o experienţă de aproape opt ani, timp în care mii de cursanţi au absolvit cursurile academiei, asigurându-şi o meserie de viitor fie în ţară fie peste hotare. Pentru cei care doresc să îşi schimbe meseria, dar sunt prea ocupaţi în timpul săptămânii există şi cursuri de weekend. Foarte important de ştiut, cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei şi sunt predate de lectori cu experienţă, specializaţi în artele înfrumuseţării. Diplomele pe care le obţineţi la Sandria sunt recunoscute atât în ţară, cât şi în străinătate, în Uniunea Europeană. Noul sediu al academiei este amenajat şi dotat la cele mai înalte standarde de calitate, pentru a satisface cele mai exigente cerinţe în domeniu. Sandria dispune de săli de curs dedicate pentru fiecare calificare în parte, dotate cu echipamente profesionale de ultimă generaţie şi amenajate după ultimele standarde occidentale, precum şi de un laborator cosmetic propriu în care sunt realizate produse de înfrumuseţare din extracte naturale. Sandria – Academia Artei Înfrumuseţării este unica şcoală de profil din Timişoara în cadrul căreia absolvirea cursanţilor înseamnă, ca şi conduită, îmbrăcarea robelor de absolvire.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor