Sănătate pentru viitor

Sănătate pentru viitor
Sănătate pentru viitor
TIMIŞOARA – Comisia pentru sănătate şi protecţie socială a CJT, în colaborare cu Autoritatea de Sănătate Publică Timiş, va organiza în 23 aprilie, o masă rotundă cu tema „Securitatea sanitară internaţională”.

Comisia pentru sănătate şi protecţie socială a CJT, în colaborare cu Autoritatea de Sănătate Publică Timiş, va organiza în 23 aprilie, începând cu ora 12.00, în Sala Verde a Palatului Administrativ, o masă rotundă cu tema „Securitatea sanitară internaţională”, manifestare la care sunt invitaţi să participe consilieri judeţeni, reprezentanţi ai instituţiilor cu responsabilităţi în domeniu, ai societăţii civile şi ai organizaţiilor neguvernamentale.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a dedicat acest an securităţii în sănătate, pe plan mondial. Scopul este de a impulsiona guvernele, organizaţiile şi oamenii de afaceri să investească în sănătate, sub sloganul „Investind în sănătate, construim un viitor mai sigur”.

Informaţii privind Ziua Mondială a Sănătăţii şi tema ce a fost propusă spre dezbatere de OMS pentru anul 2007, puteţi afla accesând site-ul Biroului de Promovarea Sănătăţii: www.promovaretm.home.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !