Ocuparea fortei de munca in rural: Sacalaz e la start

De Delia S. Barbu
Reactualizat la:
Ocuparea fortei de munca in rural: Sacalaz e la start
Persoane ocupate în agricultura de subzistenţă din Săcălaz, dar şi manageri din mediul rural vor putea beneficia în următorii doi ani de cursuri de formare, consiliere pentru angajare, asistenţă în vederea accesării şi utilizării microcreditelor şi de dezvoltarea oportunităţilor de ocupare în cadrul unui proiect lansat în această lună de Fundaţia Bethany.

Proiectul “Progres Rur@l – Acţiuni de promovare a sustenabilităţii în mediul rural prin dezvoltarea resurselor umane şi ocuparea forţei de muncă” este derulat în parteneriat de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany şi Unitatea Administrativ Teritorială a comunei Săcălaz. Scopul său este asigurarea sustenabilităţii pe termen lung în mediul rural ( în comuna Sacalaz şi satele aparţinătoare) din judeţul Timiş, prin îmbunătăţirea calităţii resurselor umane, creşterea oportunităţilor de ocupare în sectoare non-agricole şi crearea condiţiilor pentru dezvoltarea întreprinderilor profitabile non-agricole şi promovarea culturii antreprenoriale în rândul locuitorilor din mediul rural.

“Progres Rur@l este un proiect cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, Axa prioritară 5 – „Promovarea măsurilor active de ocupare”. Valoarea totală a proiectului este de 2.094.652,00 lei, din care valoarea contribuţiei FSE este de 1.634.492,86 lei, valoarea contribuţiei de la bugetul naţional este de 267.407,14 lei, contribuţia proprie a Fundaţiei Serviciilor Sociale Bethany este de 28000 de lei iar contribuţia proprie a Unităţii Administrative Teritoriale a comunei Săcălaz este de 16000 de lei. Durata de desfăşurare a proiectului este de 24 de luni, începând de la 1 Decembrie 2011 până la 30 noiembrie 2013.

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit care urmăreşte îmbunătăţirea vieţii persoanelor dezavantajate, în special a copiilor şi a familiilor, oferind servicii sociale şi promovand practici profesioniste în asistenţa socială.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

Săcălaz.
TION.RO

Search in Săcălaz

Filtrare cautari

Contacteaza-ne
Adrese utile