S-au terminat banii europeni si pentru serviciile sociale

S-au terminat banii europeni si pentru serviciile sociale
Se închide un nou capitol de finanţare din bani europeni prin Programul Operaţional Regional. Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest a anunţat suspendarea în Regiunea Vest a depunerii de cereri de finanţare pentru domeniul major de intervenţie 3.2 „Reabilitarea/ modernizarea/ dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale”, începând cu data de 30 noiembrie 2010, ora 12.

Alocarea financiară pentru acest domeniu major de intervenţie la nivelul Regiunii Vest este de 10,08 milioane euro. La 29 octombrie 2010, în Regiunea Vest valoarea nerambursabilă solicitată a celor 25 de proiecte depuse şi aflate în procesul de evaluare sau contractate era de 15.057.573,94 euro (echivalentul a 63.759.791,07 lei). Astfel, valoarea solicitată a celor 25 proiecte depăşeşte cu 4.977.573,94 euro valoarea alocată, respectiv cu 49,38%.

Având în vedere faptul că alocarea financiară pentru acest domeniu major de intervenţie a fost depăşită, toate proiectele care se vor mai depune până la data de 30 noiembrie 2010 vor fi evaluate conform procedurii şi vor fi incluse într-o listă de rezervă. Proiectele aflate în rezervă vor putea fi finanţate în condiţiile în care se disponibilizează sume în cadrul acestui domeniu major de intervenţie pentru Regiunea Vest.   

M.H0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !