S-au terminat banii europeni pentru turism

S-au terminat banii europeni pentru turism
Timis: Firmele şi autorităţile publice au supralicitat cei 23,89 milioane de euro acordaţi în cadrul domeniului major de intervenţie 5.2, „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice”, depăşind cu mai mult de 50% valoarea totală alocată.

Ministerul Dezvoltării Regionale si Turismului (MDRT), în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 a solicitat suspendarea depunerii de cereri de finantare pentru această componentă începând cu data de 19 mai 2010. Alocarea financiară pentru acest domeniu major de intervenţie pentru Regiunea de Dezvoltare Vest este de 23,89 milioane euro, iar valoarea solicitată a celor 13 proiecte depuse şi aflate în procesul de evaluare sau contractate este de 51,828 milioane euro (echivalentul a 213,843 milioane lei). Având în vedere faptul că alocarea financiară pentru acest domeniu major de intervenţie a fost depăşită, toate proiectele care se vor mai depune până la data la care se va închide depunerea de noi proiecte vor fi evaluate conform procedurii şi vor fi incluse într-o listă de rezervă. Solicitările aflate în rezervă vor putea fi finanţate în condiţiile în care se disponibilizează sume în cadrul acestui domeniu major de intervenţie pentru Regiunea de Dezvoltare Vest.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !