S-a decis: Robu este unicul presedinte al PNL Timis

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
8Comentarii
S-a decis: Robu este unicul presedinte al PNL Timis
© Tion: S-a decis: Robu este unicul presedinte al PNL Timis
Nicolae Robu este unicul președinte al PNL Timiș. S-a decis în Biroul Permanent Național al PNL. Liderul PNL Timiș va fi secondat la conducerea organizației din Timiș de Dan Popa.

Până acum, PNL Timiș era condus de Nicolae Robu în tandem cu Dan Popa, ambii copreședinți, după ce PDL cu PNL au fuzionat. Dan Popa (fost PDL) va rămâne la conducerea PNL Timiș, dar în funcția de prim vicepreședinte, urmând ca filiala să fie condusă de un singur președinte, în persoana primarului Timișoarei Nicolae Robu. Edilul urbei de pe Bega, și, de acum, președinte plin al PNL Timiș, se află în Singapore, la un summit.

UPDATE. Nicolae Robu: Voi pune mare bază pe tineri. Nu numai la muncă, dar și la promovări

Nicolae Robu a transmis, din Singapore, că din noua poziție în care tocmai a fost numit va pune mare bază pe tinerii din partid, dar și că numirea sa în funcția de președinte al PNL Timiș reprezintă consecința aprecierii de care se bucură din partea cetățenilor Timișoarei.

„Numirea mea în funcția de președinte unic al PNL Timiș reprezintă, fără îndoială, în primul rând, consecința aprecierii de care s-a dovedit că mă bucur din partea cetățenilor Timișoarei, prin numărul mare de voturi obținute în recentele alegeri – să nu uităm: după numărul de voturi, m-am situat, în PNL, pe locul 3 pe țară, devansat doar de colegii Emil Boc și Ilie Bolojan, cu toată vitregia condițiilor în care am candidat – absenteism, etc. – dar și aprecierii din partea timișenilor din orașele și comunele județului, care și-au arătat sentimentele în contactele directe cu mine din campania electorală și, bineînțeles, aprecierii din partea colegilor din filială și a celor din Biroul Politic Național, inclusiv a celor doi copreședinți naționali”, a spus Nicolae Robu.

Robu spune că este un om de echipă, un om neconflictual, străin de ceea ce se cheamă ranchiună, „un om deschis spre oricine, pozitiv prin natura mea, corect și cinstit, dedicat interesului public, loial 100% PNL”.

„Consecvent cu acest portret îmi voi exercita funcția de președinte unic al Filialei Timiș a PNL! O voi face în echipă cu colegul și prietenul meu Dan Popa, prim vicepreşedinte coordonator, cu care am colaborat excelent și până acum, cu colegii primari, cu ceilalți colegi, cu funcții în partid sau simpli membri. Țin să o spun și cu acest prilej: voi pune mare bază pe tineri, așa cum am făcut-o și până acum! Nu numai la muncă, dar și la promovări! Unul din primele lucruri pe care le voi face va fi declanșarea unei ample campanii de revigorare a organizațiilor de tineret, în tot județul”, a spus Robu.

Proaspătul președinte al PNL Timiș spune că „egalitatea de șansă și de tratament și prevalența meritelor și merituoșilor vor fi valori fundamentale ale vieții interne a partidului! Ca și transparența, onoarea, asumarea, inițiativa și spiritul critic! Ca și unitatea, unitatea în diversitate, evident! Ca și, drept corolar al celor de mai sus: performanța!”.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor