Rugbistii RCM-ului promoveaza sportul in randul studentilor

De Cristian Onaca
Rugbistii RCM-ului promoveaza sportul in randul studentilor
Rugbistii RCM-ului promoveaza sportul in randul studentilor
RCM mvt Universitatea Timişoara sprijină promovarea sportului în rândul tinerilor. Rugbiştii din Ronaţ s-au alăturat unei campanii naţionale ce va ajunge în 29 octombrie în oraşul nostru, campanie ce se desfăşoară sub forma unui cros, „Fuga la ștafetă!”.

Asociația Student Sport în parteneriat cu Federația Sportului Școlar și Universitar și Federația Română de Atletism prezintă  competiția națională universitară „Fuga la ștafetă!”. Aceasta se desfășoară în 6 regiuni istorice ale României, fiecare regiune predând ștafeta următoarei.

Startul competiției s-a dat la Galați pe 22 octombrie și a continuat la Constanța 24 octombrie, urmeaza Târgu Jiu 26 octombrie, Timișoara 29 octombrie, Cluj Napoca 31 octombrie și va culmina la București pe data de 2 noiembrie.

În 29 octombrie, la ora 15, studenţii alergători se întâlnesc la start în Complexul Studenţesc, pentru un cros pe o distanta de 2.5 km. La final, cei mai buni vor fi premiaţi.

Acest eveniment are loc în premieră în România, principalul scop al evenimentului fiind acela de a oferi o alternativă studenților și tinerilor din România pentru practicarea sportului si vieţii sănătoase. Jucătorii echipei de rugby RCM Timişoara s-au alăturat acestei iniţiative pe care o vor sprijini prin participarea efectivă la cros. Cu acest prilej, studenţii vor putea admira trofeul de campioană câştigat.

„Fuga la ștafetă!” este special conceput pentru studenți dar nu se adresează doar acestora. În Complexul Studenţesc vor fi amenajate standuri de recreaţie şi ateliere pentru susținători, vizitatori sau curioși adresate deoptrivă studentilor și viitorilor studenți.

Înscrieri se pot face la www.studentsport.ro/fugalastafeta/inscriere/.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor