Rovinietele vor fi fara numar de inmatriculare intre 23 si 30 octombrie

De Marcel Hoster
2Comentarii
Rovinietele vor fi fara numar de inmatriculare intre 23 si 30 octombrie
Rovinietele vor fi fara numar de inmatriculare intre 23 si 30 octombrie
Schimbări temporare în modul de înregistrare al rovinietelor. În cazul plăţii taxei de drum pe o perioadă mai mică de 12 luni pe documentul care dovedeşte că s-a plătit suma nu se va trece numărul de înmatriculare al maşinii respective.

În contextul în care baza de date aparţinând DRPCIV (Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor) nu va fi actualizată cu informaţiile privind înmatricularea vehiculelor efectuată în perioada 23 – 30 octombrie 2012, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat utilizatorii că, la emiterea rovinietelor nu se va putea realiza automat încadrarea vehiculului în categoriile prevăzute de legislaţia în vigoare şi, în cazul rovinietelor cu perioadă de valabilitate mai mică de 12 luni, nu se va înscrie numărul de identificare al vehiculului.

Rovinietele emise se consideră valabile cu condiţia ca acestea să fie achitate pentru categoria corespunzătoare de vehicul (conform celor înscrise în certificatul de înmatriculare) şi în situaţia în care nu există informaţii despre numărul de identificare al vehiculului. Subliniem Responsabilitatea stabilirii categoriei vehiculului (conform clasificării prevăzute în anexa nr.1 la Ordonanţa Guvernului nr. 15/2002, cu modificările şi completările ulterioare), revine în exclusivitate solicitantului. Având în vedere aspectele menţionate anterior, CNADNR SA atrage atenţia utilizatorilor asupra faptului că, la emiterea rovinietelor cu perioada de valabilitate de 12 luni, personalul distribuitorului poate solicita, în vederea introducerii numărului de identificare al vehiculului, certificatul de înmatriculare sau cartea de identitate a vehiculului.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor