Rodica Vlad l-a reclamat pe Ciuhandu la Prefectură

25Comentarii
Rodica Vlad l-a reclamat pe Ciuhandu la Prefectură
Rodica Vlad, deţinătoarea unui adevărat lanţ de farmacii la Timişoara, doreşte controlarea activităţii primarului Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, fostul ei coleg de partid.

Conflictul existent între cunoscuta farmacistă timişoreană şi primarul Timişoarei are un nou episod, aceasta după ce prima a transmis Prefecturii o solicitare de verificare a activităţii conducerii oraşului.De această dată, supărarea Rodicăi Vlad este legată de refuzul aprobării de către autorităţile locale a unui PUD – Plan Urbanistic de detaliu. Vlad a solicitat acest PUD pentu realizarea unei investiţii, a unei construcţii pentru extinderea unei clădiri situate pe strada Memorandului, refuzul aprobării acestuia fiind considerată o răfuială politică. Pe locaţia respectivă Vlad deţine o pensiune pe care ar dori să o extindă, pe un teren tot proprietate a acesteia. Rodica Vlad arată în memoriul transmis Prefecturii că are în derulare un credit de un milion de euro, bani care ar urma să fie folosiţi la punerea în valoare a investiţiei. Vlad reclamă că refuzul de a aproba PUD-ul a condus la stoparea investiţiei, la neutilizarea banilor şi blocarea activităţii firmelor de construcţii ce ar fi trebuit să lucreze aici. Farmacista cere verificarea primăriei pentru realizarea de abuzuri. „Eu voi ţine cont de solicitare, trebuie să trimit corpul de control al Prefecturii la primărie”, a declarat prefectul de Timiş, Ovidiu Drăgănescu. Rodica Vlad a formulat şi o acţiune în contencios administrativ, cerând şi daune primăriei şi primarului. În memoriul transmis, Ciuhandu este considerat un „Personaj distructiv”, a mai spus Drăgănescu. Trebuie spus că cei doi au fost o bună perioadă inclusiv colegi de partid, până când Rodica Vlad a parasit PNTCD pentru a trece la un alt partid.25Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor