Rod Stewart: Este al naibii de bine să fii Rod Stewart!

Reactualizat la:
Rod Stewart: Este al naibii de bine să fii Rod Stewart!
Rod Stewart se gândeşte să-şi scrie povestea vieţii lui. Nenumărate edituri i-au bătut la uşă de-a lungul timpului pentru o autobiografie. Însă abia acum, starul de 63 de ani ia în considerare o astfel de variantă.

După o carieră muzicală fulminantă, după trei căsătorii, multă bere, femei şi o mare pasiune pentru fotbal, Rod Stewart are cu siguranţă multe de povestit.

Întrebat dacă mai crede în căsătorie după două mariaje eşuate, Rod răspundea: „Nu am de ce să mă mai căsătoresc. Nu are rost. Mai bine iau direct o femeie care îmi displace profund şi-i dăruiesc o casă˝.

Plin de umor, cântăreţul are o mulţime de poveşti amuzante de isorisit. Starul povesteşte spre exemplu, cum atunci pe când era la începutul carierei el şi colegul lui de trupă de la vremea respectivă împărţeau aceeaşi cameră. Şi cum uneori mai aveau admiratoare dispuse să-i viziteze, au decis să construiască un zid din scaune care să împartă camera în două şi să le ofere intimitate. Apoi, ca să se distreze cu reacţia fetelor, din când în când exact în toiul acţiunii îl dărâmau. Înspăimântate, fetele începeau să se agite şi să ţipe, fapt care îi amuza copios pe amândoi.

Rod Stewart a fost mereu un om care a fugit de conflicte. Ar fi dat mereu orice numai să nu audă ţipete, să nu vadă lacrimi. Astfel că atunci când prietena sa de cinci ani de zile l-a prins luând cina cu Britt Ekland, acesta nu a zis niciun cuvânt. Pur şi simplu s-a rotit pe un călcâi şi a plecat. Atât. Şi aşa a încheiat el una dintre cele mai importante relaţii din viaţa lui.

Din 1979 până în 1984 a fost căsătorit cu Alana Hamilton, cu care de altfel are şi doi copii, Kimberly de 28 de ani şi Sean de 27. „A aruncat cu fiecare sticlă din casa aia în mine. Dar aproape niciodată nu am ripostat. Nu suport să lovesc femeile. O singură dată ne-am bătut. Era după un concert când am vrut să plec cu colegii de trupă. Dar ea a insistat să mergem împreună acasă. Şi atunci n-am mai suportat. A fost un fel de meci de box. A fost groaznic. Alana nu mi-a acceptat niciodată prietenii şi nu mă lăsa să-i chem la noi acasă. Le ura până şi pe soţiile acestora. Era snoabă˝, a mărturisit Rod.

Despre blonde în general, starul spune: „Cred că am într-adevăr o slăbiciune pentru blonde. Întotdeauna cea care îmi râmâne în minte este cea pe care o am alături. Restul se amestecă într-o mare de blond. Relaţia lui Rod cu Emberg Kelly a durat din 1983 până în 1990 şi a avut ca rezultat o fetiţă, Ruby care are acum 19 ani. „Kelly este una dintre cele mai frumoase femei pe care le-am cunoscut. Ajung să mă întreb adesea cum a putut fi cu unul ca mine. Avea un suflet bun şi eu i-am frânt inima. Chiar şi când a fost însărcinată m-am purtat oribil. Mă urăsc sincer pentru acea perioadă. Am reuşit să stric fiecare relaţie în care am fost. Bărbaţii fac mereu asta. E ceva în natura noastră˝, a spus că părere de rău artistul.

În 1990, când a avut loc nunta cu Rachel Hunter, Rod a băut atât de mult încât abia se ţinea pe picioare, iar atunci când a trebuit să ţină un scurt discurs despre fericirea lui şi a proaspetei soţii acesta s-a ridicat şi a declarat: „Ce pot să spun? Aţi văzut cu toţii ce soţie am. Sunt mai fericit decât un căţel cu două organe sexuale˝. Tăcerea de după aceste cuvinte a fost terifiantă. Părinţii fetei rămăseseră înmărmuriţi. În 2006, Rechel l-a părăsit pe Rod pe motivul că are nevoie să se regăsească. Cântăreţul a concluzionat însă că diferenţa de 24 de ani dintre ei doi îşi spusese în sfârşit cuvântul.

Al treilea „da˝ din viaţa lui Stewart a fost pentru modelul Penny Lancaster, anul trecut. De data aceasta cei doi par să se înţeleagă de minune.

Cât despre marea avere a artistului se pare că aceasta este minuţios administrată. „Nu mă deranjează să cumpăr un rând de băuturi însă, sub nicio formă nu-l voi lua şi pe al doilea. Nu-mi lipsesc banii, dar nu ştii niciodată ce te aşteaptă în viaţă şi când o să ai nevoie de ei. Spre exemplu, îmi pare rău că ai mei copii nu sunt în stare să aibă grijă de bani şi aruncă în stânga şi-n drepta˝, a spus artistul. De fapt, potrivit unor apropiaţi, Rod şi-a pus asistentul să marcheze nivelul de lichid din fiecare sticlă din biroul său. Se pare că nici măcar la restaurant nu lasa vreun ban în plus. De cele mai multe ori se împrumută, pentru că nu-i place să poarte cash la el. Dar oricât de zgârcit ar fi, Rod Stewart nu şi-a refuzat plăcerea de a avea un Lamborghini de 200.000 de lire.

Nu este niciun tată model, întrucât după cum chiar el recunoaşte, nu îşi vizitează copiii prea des. Primul copil al cântăreţului s-a născut în 1964 dintr-o aventură cu o studentă. Fetiţa a fost dată spre adopţie, iar acum Rod spune nepăsător. „Puteţi să o număraţi drept copilul meu. Dar eu prefer să nu˝.

Conform lui Gali Williams, asistentul artistului pe o perioadă de şapte ani, Rod a ţinut tot timpul la înfăţişarea sa şi în ultimul timp, văzând că îmbătrâneşte a apelat la serviciile unei clinici. Se pare totuşi că tratamentul nu i-a fost de mare ajutor dându-i mai multe efecte adverse decât tinereţe.

Întrebat cum este să fii Rod Stewart acesta a răspuns plin de mândrie: „E al naibii de bine să fii Rod, sau cel puţin 90 la sută din timp.˝0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor