Rochiile de mireasă au fost vedetele ultimului Târg de nuntă

Rochiile de mireasă au fost vedetele ultimului Târg de nuntă
Succes pentru cel mai recent eveniment specializat în prezentarea organizării de nuntă la Timişoara. Domnişoarele care se pregătesc să îmbrace rochia de mireasa şi cei care urmează să devină miri au avut ocazia să se familiarizeze cu ceea ce înseamnă punerea la punct a fericitului eveniment, în cadrul Târgului de Nuntă organizat la Casa Tineretului. Imagini  | Targ de nunta la Casa Tineretului 2010 II

Iar rochiile de mireasă au fost în prim-planul atenţiei vizitatorilor. „Cei mai mulţi, mai bine spus cele mai multe, au fost interesate de acest segment al expozanţilor. O rochie de mireasă poate costa între 600 de lei şi 2.000 de euro”, am aflat de la Simona Mărieş, conducătoarea societăţii organizatoare, Dalisis.

În domeniul rochiilor de mireasă, gusturile au devenit mult mai diverse, de la clasicul alb imaculat s-a ajuns la rochii roşii, violet sau chiar de culoare neagră. Desigur, nu au lipsit nici ofertele pentru costumele de mire, aici preţurile încep de la 400 de lei. Pentru o nuntă de succes sunt necesari lăutarii. O formaţie live scoate din buzunarul mirilor în jur de 1.000 – 1.500 de euro, în timp ce un DJ costă în jur de 150 – 200 de euro.

Aranjamentele florale, artificiile, torturile şi prăjiturile, toate au fost prezentate la Târgul de Nuntă. Din oferta prezentată nu au lipsit nici pachetele speciale pentru mire şi mireasă, chiar pentru noaptea de nuntă. Vrei să scapi de invitaţi sau rude pupăcioase şi mătuşi cu lacrim în ochi, obţii intimitatea mult visată prin intermediul ofertelor special realizate de hoteluri pentru noaptea nunţii.

Să organizezi o nuntă nu este un lucru uşor, dar o scurtă listă cu ce e de făcut vă poate fi de folos:

-         rochie de mireasă (600 de lei – 2.000 de euro), costum de mire (de la 400 de lei)

-         verighetele (de la 700 la 11.000 de lei)

-         închirierea unei săli (pentru evenimente de mari dimensiuni se apelează la o sală specializată, contra unui preţ de peste 1.500 de euro, la restaurant nu se plăteşte sala, ci numai tacâmul)

-         muzicanţi (formaţie live 1.500 de euro, DJ 200 de euro)

-         tacâmul (de la 100 de lei în sus)

-         angajarea unei firme organizatoare (de la 2 – 3 euro în sus de nuntaş)

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase