Rochii Sherri Hill – exclusiv la StarShinerS

Reactualizat la:
Rochii Sherri Hill – exclusiv la StarShinerS
ADVERTORIAL. Brandul orădean StarShinerS a expus în exclusivitate noile modele de rochii de lux ale CASEI DE MODĂ Sherri Hill. Rochiile Sherri Hill sunt cunoscute ca fiind alegerea vedetelor internaționale precum: Selena Gomez, Arianna Grande, Kim si Kendall Kardashian, Carrie Underwood sau Paris Hilton.

StarShinerS este cunoscut pe plan local ca fiind unul dintre producătorii de piese vestimentare în serii limitate, de unde vine și unicitatea modelului de businness. Cu o experiență de peste 8 ani în comerț online, StarShinerS a impresionat și prin frumusețea și conceptul ShowRoomurilor din Lotus Center și Shopping City Timișoara.

interior

Clientele au posibilitatea să comande online chiar în ShowRoom, prin intermediul a două monitoare cu touchscreen instalate în incintă, care se pot folosi după bunul plac de către cliente. În ShowRoom sunt expuse săptămânal noi creații vestimentare, iar online clientele au posibilitatea să aleagă din peste 10.000 de piese vestimentare cu livrare din stoc, la domiciliul clientului sau în cabina de probă.

produs1

Ești nașă în 2017? Rochiile Sherri Hill te vor impresiona, iar tu vei străluci alături de mireasă, la cea mai frumoasă petrecere din an!

Rochiile Sherri Hill sunt rochiile perfecte pentru doamnele care caută rochii demne de covorul roșu, strălucitoare, croite cu atenție la detalii și din materiale de cea mai bună calitate. Este o ocazie unică de a le proba în ShowRoomurile StarShinerS din Timișoara și Lotus Center, cu certitudinea că rochia este autentică.

rochie-sherri-hill-1

Rochii de sărbătoare: catifeaua regina sezonului

În ultimele zile din decembrie, alegerea numărul unu în materie de ținute pentru Revelion – rochiile din catifea sau chiar salopetele din catifea. Indiferent de forma corpului, în ShowRoomurile StarShinerS, dar și pe StarShinerS.ro găsești cele mai noi creații din catifea StarShinerS dar și alte creații vestimentare realizate de colaboratori români contractați în exclusivitate de StarShinerS. Alături de catifea, cele mai atractive rochii sunt rochiile cu paiete sau rochiile cu broderie. Doar în această perioadă stocul acoperă toată grila de mărimi, iar clientele își pot găsi online sau în ShowRoom mărimea potrivită.

rochie-starshiners-catifea

Colecție Nouă, în fiecare Vineri

După primul an de când ShowRoomul StarShinerS s-a deschis în incinta Shopping City Timișoara, clientele au fost familiarizate cu lansarea unei noi colecții săptâmânal, care adesea a conținut haine create în serii limitate. De asemenea, StarShinerS și-a respectat promisiunea și în continuare hainele expuse sunt verificate de către departamentul de calitate înainte de a fi expuse pe umeraș. Clientele care trec pragul ShowRoomului sunt consiliate de personalul instruit.

Program ShowRoomuri de sărbători

Shopping City Timișoara:

31.12.2016: 10:00-18:00

01.01.2017: Închis

02.01.2017: 10:00-22:00

Lotus Center Oradea:

31.12.2016: 10:00-18:00

01.01.2017: Închis

02.01.2017: 10:00-22:00

ShowRoom StarShinerS Oradea: 0259.708.559

ShowRoom StarShinerS Timișoara: 0259.708.556

Comenzi online: NON-STOP