Rivendelle Residence – Confort, siguranta si servicii premium intr-un altfel de ansamblu rezidential in Timisoara

Reactualizat la:
Rivendelle Residence – Confort, siguranta si servicii premium intr-un altfel de ansamblu rezidential in Timisoara
ADVERTORIAL. Rivendelle Residence vine cu o altfel de abordare asupra conceptului locativ, propunând cumpărătorului timișorean ceva nou, o schimbare a stilului și a standardelor de viață prin adăugarea unor elemente de plus valoare spațiului locativ individual, dar și la nivelul întregului ansamblu. Conceptul ansamblului rezidențial este susținut de poziționarea în interiorul orașului, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, dar și la zonele comerciale și cele de servicii specifice mediului urban.

Noul proiect rezidențial promovează valorile unei comunități în care familiile tinere își găsesc condițiile de care au nevoie pentru a adopta un stil de viață așa cum își doresc. Propunerile locative ale Rivendelle Residence se adresează atât cuplurilor tinere, cât și familiilor care au deja unul sau mai mulți copii prin spații ergonomice, cu o arhitectură interioară gândită în așa fel încât să se plieze după nevoile specifice ale viitorilor membri ai comunității Rivendelle Residence. Conceptul de design interior este realizat de către agenția de creație EZZO, care propune trei abordări diferite, inspirate din stilul urban, atât din punctul de vedere al aspectului, cât și al elementelor funcționale introduse în alternativele propuse. Toate conceptele interioare sunt flexibile și cumpărătorul poate veni cu propuneri de personalizare, astfel încât să-și creeze un spațiu adecvat nevoilor sale locative.

16

Ansamblul rezidențial, poziționat în Calea Lipovei, pe Strada Constructorilor, nr. 16, are 60 de apartamente cu o cameră, cu o cameră și jumătate, cu două camere și cu trei camere, dispuse în două corpuri de clădire. Fiecare dintre cele două corpuri propune și variante de apartamente penthouse care oferă un plus de intimitate, datorită poziționării în planul clădirilor. Aceste apartamente ajung până la suprafețe de peste 108 metri pătrați. Apartamentele cu două camere vin cu propuneri de spații locative de până la aproape 60 de metri pătrați, la care se adaugă un balcon generos de peste 10 metri pătrați.

11

Conceptul de design al apartamentelor și al clădirii este un argument puternic pentru cumpărătorul potențial, dar dezvoltatorul vine și cu alte avantaje competitive care pun Rivendelle Residence într-o poziție foarte bună pe o piață extrem de competitivă cum este cea din Timișoara. Numărul locurilor de parcare a fost gândit în așa fel încât să fie suficient locatarilor, dar și vizitatorilor pe care aceștia îi primesc ocazional. Astfel, la subsol sunt 55 de locuri de parcare, iar la nivelul solului 38. Tot la subsol sunt 26 de boxe, care pot deveni spații de depozitare excelente pentru echipamente sportive și alte elemente folosite pentru cultivarea hobby-urilor.

15

Avantajele competitive oferite membrilor comunității Rivendelle Residence se completează cu serviciu de recepție disponibil până la ora 22:00, unde pot fi solicitate o serie de servicii care pot fi prestate de personalul ansamblului rezidențial.

21

Dezvoltatorul a pus accent și pe elementele de securitate, de aceea ansamblul este monitorizat în permanență cu un sistem performant de camere video care poate preveni sau contribui la rezolvarea unor eventuale evenimente neplăcute. Siguranța locatarilor este o prioritate pentru dezvoltator, de aceea au fost prevăzute investiții în acest sens.

Ansamblul rezidențial vine și cu o serie de elemente moderne pentru o utilizare sustenabilă a energiei, becurile tip led fiind doar un element care contribuie la aspectele „verzi” ale construcției.

03

Rivendelle Residence este dezvoltat de Werk Property Group, în colaborare cu Werk MB Construct, alături de EZZO Design pentru partea de design interior. Cele trei entități și-au dat concursul pentru a crea o propunere diferită cumpărătorului timișorean.
Regulament de plasare a anunturilor