Rezultatele profesorilor in Timis: patru de 10 si o nota de 1 la Titularizare

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
Rezultatele profesorilor in Timis: patru de 10 si o nota de 1 la Titularizare
În Timiș, din cei 690 de candidați care au fost evaluați la Titularizare, la examenul scris, patru au luat nota 10, la Matematică, și unul dintre aceștia nota 1 – la Educație Fizică și Sport.

În Timiș, s-au înscris la examen 916 candidați, iar la proba scrisă (desfășurată în 20 iulie) s-au înscris 869 de dascăli. În cele din urmă, 692 de lucrări au fost transmise pentru evaluare, iar două au fost anulate.

La proba scrisă a examenului (pentru că peste proba practică candidații au trecut de-a lungul a două luni), patru candidați au luat nota 10, toți la Matematică, iar unul a luat nota 1, iar acesta dorea să fie profesor de Educație Fizică și Sport. 60 de candidați din Timiș au luat între 9 și 9,99, iar 99 de candidați au luat între 8 și 8,99, 145 între 7 și 7,99, 114 candidați au luat între 6 și 6,99, iar 137 au fost notați cu note între 5 și 5,99. Note între 1,01 și 4,99 au luat 130 de candidați din Timiș.

Rezultatele de mai sus sunt cele înainte de contestații.

Profesorii care vor un loc de titular la catedră trebuie să ia peste nota 7 la examen. Cei care vor ocupa un post de suplinitor trebuie să aibă minim nota 5. Și mai este o condiție foarte importantă. Indiferent dacă iau nota minimă sau nu, trebuie și să existe un post pentru acești profesori.

Multe dintre posturile titularizabile sunt destinate educatoarelor și învățătoarelor. Mai precis, sunt 65 de posturi de educatoare scoase la concurs: 31 sunt pentru educatoare în limba germană și 27 de posturi pentru educatoare în limba română. Pentru învățătoare sunt disponibile 12 posturi, șapte pentru predare în limba română, restul în germană și maghiară. Sunt disponibile 13 posturi pentru profesori de Educație Fizică și Sport și cinci pentru profesorii de Muzică Instrumentală și Vocală.

Rezultatele la Titularizare le puteți vedea aici.

Articole pe aceeași temă:

Emotii pentru sute de profesori din Timis. S-au afisat rezultatele la Titularizare

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor