Rezultate partiale la prima proba de la bac in Timis: cei mai multi elevi sunt experimentati

De Marcela Sferlea
Rezultate partiale la prima proba de la bac in Timis
Rezultate partiale la prima proba de la bac in Timis
Aproximativ 5000 de candidaţi s-au înscris să susţină prima probă a bacalaureatului, în Timiș, cea de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.  În prima zi a examenului au fost evaluaţi peste 1700 de candidaţi. Dintre aceştia, cei mai mulţi, peste 50%, au primit calificativul experimentat.

În Timiş aproximativ 6500 de candidaţi s-au înscris pentru a susţine examenul de bacalaureat. Dintre aceştia în jur de 1500 sunt din promoţiile anterioare, candidaţi care nu trebuie să susţină probele de competenţe. Pentru proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română s-au înscris în jur de 5000 de candidaţi.

În prima zi  a examenului de bacalaureat au fost evaluaţi peste 1700 de candidaţi. La probele de competenţe candidaţii nu primesc note, ci calificative. Potrivit datelor oferite de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş, 54% dintre candidaţi au primit calificativul experimentat, 29% dintre ei au fost declaraţi avansaţi, iar 17% au primit calificativul mediu.

Examenul de bacalaureat continuă cu evaluarea compenţelor  lingvistice de comunicare orală în limba română marţi şi miercuri. Tot miercuri începe proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă. Peste 3000 de elevi s-au înscris să susţină această probă. Probele scrise încep în 2 iulie cu testul la limba şi literatura română. În 13 iulie vor fi afişate rezultatelor finale.

A inceput bacul. Aproape 5000 de elevi din Timis s-au inscris pentru a sustine prima proba

S-au speriat de bac! Aproape 2000 de candidati din Timis care puteau sustine examenul nu s-au inscris0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor