Rezultate finale la Bacalaureat, in Timis. A crescut procentul de promovare cu aproape 2 la suta, dupa contestatii

De Adrian Panduru
1Comentariu
Rezultate finale la Bacalaureat, in Timis. A crescut procentul de promovare cu aproape 2 la suta, dupa contestatii
© Foto: arhiva
Au fost afișate rezultatele Bacalaureatului de toamnă, după contestații. După afișarea primelor rezultate, procentul de promovare în Timiș la sesiunea de toamnă la examenul maturității era de 27,46 la sută. Candidații la BAC au depus 247 de contestații. După rezolvarea contestațiilor, în Timiș, procentul de promovare a crescut cu aproape 2 la sută.

După ce 247 de lucrări, câte au fost contestate, au fost recorectate, procentul de promovare la Bacalaureatul de toamnă în Timiș a crescut cu 1,92 la sută – adică au promovat încă 17 candidații, pe lângă cei 243 care au luat examenul înainte de rezolvarea contestațiilor.

După rezolvarea celor 243 de contestații, 115 note au fost scăzute, 24 au rămas nemodificate, iar 108 au fost mărite. Prin urmare, procentul de promovare la Bacalaureatul de toamnă, în Timiș, după rezolvarea contestațiilor, a ajuns la 29,38 la sută, cu un total de 260 candidați promovați din 885, câți s-au prezentat la BAC.

Din cei 260 de candidați care au luat Bacalaureatul, 217 au medii între 6 și 6,99 (înainte de contestații, numărul acestora era de 200), 38 de candidați au luat examenul cu medii între 7 și 7,99 (29 înainte de contestații) și cinci cu medii între 8 și 8,99 (cinci – înainte de contestații). În Timiș nu a fost nicio medie de 9 sau de 10 la BAC, nici după, nici înainte de contestații.

Aici puteți vedea rezultatele finale la BAC, în Timiș.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor