Revelionul ne usucă buzunarele

Cei mai mulţi timişorenii vor să-i prindă anul nou peste graniţă.Cei mai înstăriţi au ales deja unde îşi vor petrece revelionul în acest an.

„Cei mai mulţi clienţi care au venit la agenţia noastră au optat pentru un revelion în străinătate. Cam 70% din cei care ne-au contactat au ales astfel de destinaţii”, ne-a spus Amalia Ionescu, agent de turism. Însă nu toţi toţi timişoreni îşi pot permite să plătească câteva sute bune de euro pentru patru sau cinci zile.

Cea mai scumpă destinaţie pentru noaptea de revelion prezentă în agenţiile de turism din Timişoara este Casablanca. Un tur de nouă zile prin Maroc, pe traseul Casablanca, Fe, Rabat, Marakesh ajunge la aproximativ 1.000 de euro pentru o persoană.

O altă ofertă preferată de timişorenii care au bani este Parisul, unde pentru cinci zile un turist trebuie să plătească 683 de Euro, la un hotel de două stele. Timişorenii care vor totuşi să plece din ţară la cumpăna dintre nai şi nu au alocat un buget prea mare pentru asta, pot opta pentru şapte zilşe în ungaria, la Gyula, plătind între 210 şi 230 de Euro pentru o persoană. Agenţiile au şi oferte pentru staţiuni din România dar de acestea timişorenii nu sunt foarte curioşi.
Regulament de plasare a anunturilor