Revelion cu stil la RESTAURANT FLONTA (P)

Reactualizat la:
Revelion cu stil la RESTAURANT FLONTA (P)
Petrece noaptea de Revelion in pasi de dans intr-o atmosfera magica, plina de efervescenta in care vei avea parte de un spectacol unic si de cele mai delicioase bucate! Ambianta placuta, servirea ireprosabila, programul artistic: muzica live (hituri romanesti, covers, muzica de petrecere, etc), dansurile artistice, artificiile si alte surprize va vor face sa va simtiti cu adevarat bine.

Situat intr-o pozitie ideala pentru a admira privelistea complexului, restaurantul nostru va ofera spatiul, ambianta si confortul necesare gazduirii celor mai diverse evenimente. Decorul modern al interiorului, preparatele cu specific romanesc sau pescaresc si bauturile rafinate vor contribui din plin la crearea unei atmosfere de relaxare si voie buna, indiferent de vreme si anotimp.

Daca doriti sa petreceti Revelionul este locul ideal, recunoscut si apreciat de toti clientii nostri. Spatios si primitor, inconjurat de verdeata, restaurantul va va oferi linistea necesara unei discutii cu prietenii sau admirarii unui apus de soare oglindit in apa, totul in timp ce personalul nostru se va ingriji sa aveti la dispozitie bauturile si preparatele culinare dorite. La sfarsitul de an, ce poate fi mai bun decat o seara perfecta petrecuta in ambianta magica a Restaurantului Flonta?

Avand o suprafata de 285 metri patrati, restaurantul poate gazdui cu usurinta evenimente de pana la 150 de participanti.

Apropierea de oras, usurinta cu care se poate ajunge si existenta unei parcari incapatoare face ca un drum cu masina pana la noi sa fie intotdeauna o simpla plimbare.

Decorul incantator si calitatea serviciilor constituie argumentele principale pentru a fi siguri ca, daca ne-ati facut o vizita, veti reveni intotdeauna cu placere.

Decorul modern si elegant al interiorului restaurantului va vor atrage atentia inca de la inceput, insa peisajul exterior va fi si el permanent prezent prin intermediul ferestrelor mari, orientate spre apa. Evenimentele organizate aici vor beneficia din plin de generozitatea spatiului pus la dispozitie, capabil sa suporte diverse solutii de amenajare si decorare.

Pentru mai multe detalii accesati www.complex-flonta.ro sau la numarul de telefon: 0723 615 732
Regulament de plasare a anunturilor