Retim ridică brazii rămaşi după Crăciun

Retim ridică brazii rămaşi după Crăciun
Se strâng brazii. Odată încheiată perioada sărbătorilor de iarnă angajaţii Retim au demarat acţiunea de colectare a brazilor de Crăciun pe care timişorenii îi scot din casă în această perioadă.

Pentru ca activitatea să se desfăşoare în condiţii cât mai bune şi pentru ca să nu rămână brazi neridicaţi, cetăţenii sunt rugaţi să-i depună în zona amplasamentelor cu pubele de colectare a deşeurilor menajere, cât mai grupaţi şi la vedere, astfel încât să poată fi ridicaţi de angajaţii societăţii. Brazii nu trebuie depozitaţi pe carosabil, pe spaţii virane sau în spatele garajelor. Această activitate va continua şi în următoarele două săptămâni, mulţi timişoreni păstrând brazii în casă o perioadă ceva mai lungă. De asemenea, cetăţenii pot anunţa existenţa brazilor şi la telefoanele Dispeceratului Retim.

 

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase