Reţeta zilei: Ciocănele picante la grătar

4Comentarii
Reţeta zilei: Ciocănele picante la grătar
Te interesează de sezon şi nu le găseşti? Vrei să înveţi să găteşti şi să impresionezi? Aducem în casa ta prin intermediul www.culinar.ro reţete rapide, indicaţii şi imagini utile. Te aşteptăm!

Ingrediente:

1 caserolă de ciocănele mici
boia iute
sare
piper
oţet balsamic
ulei de măsline

Mod de preparare: Puneţi la marinat ciocănelele spălate într-un amestec făcut din: 3 linguri ulei de măsline, 1 lingură oţet balsamic, 1 linguriţă boia iute, sare şi piper, toate după gust. Lăsaţile aşa 5 ore. După ce trec cele cinci ore aşezaţi ciocănelele pe grătararul încins.

Sfat: puteţi să le băgaţi şi la cuptor pe o tavă în care aţi pus prima dată hârtie de copt .

Mod de servire: Serviţi-le cu salată şi sos de usturoi.

Poftă bună!

Vă recomandăm şi aceste aperitive rapideCiuperci umplute.



4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor